Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Eurobank: Το νέο χρονοδιάγραμμα της ΑΜΚ - Στις 2 Δεκεμβρίου η έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών

tags :
Eurobank: Το νέο χρονοδιάγραμμα της ΑΜΚ - Στις 2 Δεκεμβρίου η έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών

Την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου η ηµεροµηνία ∆ιακανονισµού Μετοχών 

Το νέο ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της Eurobank έδωσε σήμερα, Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, η τράπεζα.
Σημειώνεται ότι η έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών της Eurobank αναμένεται την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015.

Πιο συγκεκριμένα, δια του παρόντος, η Τράπεζα Eurobank Ergasias Α.Ε. (η «Τράπεζα») , ενεργώντας για λογαριασµό της ιδίας και της ERB Hellas Funding Limited, ανακοινώνει στους κατόχους Υφιστάµενων Τίτλων (υπό την έννοια που αποδίδεται στον όρο αυτό στο πληροφοριακό δελτίο (Offer Memorandum), το οποίο κατέστη διαθέσιµο, µέσω του Εκπροσώπου Προσφοράς, από την Τράπεζα και την ERB Hellas Funding Limited στις 29 Οκτωβρίου 2015 (το «Πληροφοριακό ∆ελτίο»), ότι προκειµένου να βρίσκεται σε αντιστοιχία µε το χρονοδιάγραµµα της Προσφοράς προς Θεσµικούς Επενδυτές, το Ενδεικτικό Χρονοδιάγραµµα Γεγονότων που παρατίθεται στο Πληροφοριακό ∆ελτίο, όπως αυτό τροποποιήθηκε µε τις από 12 Νοεµβρίου 2015 και από 18 Νοεµβρίου 2015 ανακοινώσεις της Τράπεζας, αντικαθίσταται µε την παρούσα µε το χρονοδιάγραµµα που παρατίθεται στο Παράρτηµα της παρούσας ανακοίνωσης, σε σχέση µε τα γεγονότα που ήταν προγραµµατισµένα να επέλθουν κατά ή από την ηµεροµηνία της παρούσας ανακοίνωσης.
Η Τράπεζα επιβεβαιώνει ότι ο Ενιαίος Εποπτικός Μηχανισµός (ΕΕΜ) ενέκρινε την Αντίστροφη ∆ιάσπαση (Reverse Split) και την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στις 23 Νοεµβρίου 2015, ότι το Υπουργείο Οικονοµίας ενέκρινε την Αντίστροφη ∆ιάσπαση (Reverse Split) στις 24 Νοεµβρίου 2015 και ότι η Ηµεροµηνία Μεταβίβασης Υφισταµένων Τίτλων επήλθε στις 24 Νοεµβρίου 2015. Όροι µε κεφαλαία αρχικά γράµµατα που χρησιµοποιούνται στην παρούσα ανακοίνωση χωρίς να ορίζονται ειδικά σε αυτήν, έχουν το νόηµα που τους αποδίδεται στο Πληροφοριακό ∆ελτίο. To Πληροφοριακό ∆ελτίο έχει συνταχθεί στην αγγλική γλώσσα και έχει µεταφραστεί στην ελληνική γλώσσα.
Σε περίπτωση απόκλισης µεταξύ των δύο κείµενων υπερισχύει το πρωτότυπο αγγλικό κείµενο του Πληροφοριακού ∆ελτίου.


Όροι και προϋποθέσεις τωνΠροτάσεων και άλλα µέρη

Οι όροι και οι προϋποθέσεις των Προτάσεων, οι οποίες διέπονται από το αγγλικό δίκαιο, περιλαµβάνονται στο Πληροφοριακό ∆ελτίο. Το Πληροφοριακό ∆ελτίο (µε την επιφύλαξη των περιορισµών προσφοράς και διάθεσης) είναι διαθέσιµο στους Κατόχους Τίτλων που πληρούν τις προϋποθέσεις συµµετοχής µέσω του Εκπροσώπου Προσφοράς. Οι Προτείνοντες έχουν προσλάβει την BNP Paribas, την HSBC Bank plc, τη Mediobanca – Banca di Credito Finanziario S.p.A. και τη Merrill Lynch International ως ∆ιαχειριστές («Dealer Managers») για τις Προτάσεις (βλ. στοιχεία επικοινωνίας κατωτέρω) και την Deutsche Bank AG, υποκατάστηµα Λονδίνου ως Εκπρόσωπο Προσφοράς (Offer Agent). Η Τράπεζα, υπό την ιδιότητά της ως Εκπρόσωπος Παράδοσης Μετοχών (βλ. στοιχεία επικοινωνίας κατωτέρω) θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την παράδοση των Νέων Μετοχών κατά την Ηµεροµηνία ∆ιακανονισµού Μετοχών.

Αναλυτικότερα:
  • Έγκριση της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου από το Υπουργείο Οικονοµίας. Έγκριση Αντίστροφης ∆ιάσπασης (Reverse Split) από το Χ.Α. - 25 Νοεµβρίου 2015
  • Έγκριση του Ενηµερωτικού ∆ελτίου της ΕΚ για την εισαγωγή - 26 Νοεµβρίου 2015
  • Προσωρινή αναστολή διαπραγµάτευσης των κοινών µετοχών της Τράπεζας - 27 Νοεµβρίου 2015 έως και την 1 ∆εκεµβρίου 2015 (συµπεριλαµβανοµένης)
  • Έγκριση εισαγωγής και έναρξης διαπραγµάτευσης Νέων Μετοχών - 30 Νοεμβρίου 2015
  • Ηµεροµηνία ∆ιακανονισµού Μετοχών - 1 Δεκεμβρίου 2015 
  • Επανέναρξη ή, στην περίπτωση των Νέων Μετοχών, έναρξη διαπραγµάτευσης των κοινών µετοχών της Τράπεζας κατά την Ηµεροµηνία Επανέναρξης ∆ιαπραγµάτευσης - 2 Δεκεμβρίου 2015

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης