Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Το θρασύτατο και ντροπιαστικό έγκλημα στο ελληνικό χρηματιστήριο και στις τράπεζες πρέπει να τιμωρηθεί

Το θρασύτατο και ντροπιαστικό έγκλημα στο ελληνικό χρηματιστήριο και στις τράπεζες πρέπει να τιμωρηθεί
Δεν έχουν μιλήσει από την Κυβέρνηση ούτε μια φορά για την παταγώδη τους αποτυχία που κατεγράφη στο χρηματιστήριο, δεν πιστεύουν στις αγορές οι άνθρωποι αυτοί....
Στην Ελλάδα συντελέστηκε εις βάρος της ελεύθερης - πλέον σε ομηρία - χρηματιστηριακής αγοράς και εις βάρος των τραπεζών ένα ασύλληπτης μορφής θρασύτατο έγκλημα από θρασύτατους, ανεύθυνους και επικίνδυνους πολιτικούς που δεν έχουν συνειδητοποιήσει την ανευθυνότητα τους.
Δυστυχώς για την μοίρα της Ελλάδος άφρονες και ανεύθυνοι πολιτικοί, χωρίς επίγνωση συνεπειών, χωρίς αίσθηση ευθύνης, χωρίς γνώση κατέστρεψαν εν μια νυκτί την εμπιστοσύνη...που είναι ο πυρήνας της προσέλκυσης ξένων επενδυτών στην Ελλάδα.
Ορισμένοι πολιτικοί τυχοδιώκτες ψελλίζουν ότι στην Ελλάδα μόνο hedge funds έχουν επενδύσει, έπαιξαν και έχασαν.
Το επιχείρημα αυτό είναι τουλάχιστον γελοίο, προφανώς στην Ελλάδα θα επενδύσουν μόνο hegde funds, ποιος σοβαρός μακροπρόθεσμος επενδυτής θα έρθει να χτίσει μακροπρόθεσμη σχέση εμπιστοσύνης με την Ελλάδα που θεωρεί αναξιόπιστη και αφερέγγυα;
Ο ρόλος των πολιτικών είναι να διαμορφώνουν κλίμα εμπιστοσύνης και δυστυχώς η κυβέρνηση νομίζει ψευδεπίγραφα ότι με τη νέα συμφωνία των 83-86 δισεκ. θα χτίσει σχέση εμπιστοσύνης με τις αγορές.
Οι αγορές θα τιμωρήσουν την Ελλάδα, θα παίξουν με την Ελλάδα και στο τέλος θα μας τιμωρήσουν για την προσβλητική και προκλητική ασυνέπεια.
Οι ζημίες που έχουν υποστεί οι ξένοι θα είναι η αιτία της τιμωρίας.
Δυστυχώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει συνειδητοποιήσει τις συνέπειες.
Δεν έχουν μιλήσει από την Κυβέρνηση ούτε μια φορά για την παταγώδη τους αποτυχία που κατεγράφη στο χρηματιστήριο, δεν πιστεύουν στις αγορές οι άνθρωποι αυτοί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης