Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Το σκυλάκι συνοδευόμενο από τον τραπεζίτη εμφανίστηκε σήμερα 3 Μαΐου στο Άρωμα γνωστό καφέ της Μυκόνου

Το σκυλάκι συνοδευόμενο από τον τραπεζίτη εμφανίστηκε σήμερα 3 Μαΐου στο Άρωμα γνωστό καφέ της Μυκόνου
Ορισμένοι - όχι όλοι - οι τραπεζίτες έχουν προκαλέσουν με τον βίο τους την ελληνική κοινωνία που δεινοπαθεί
Μετά το ρεπορτάζ για την πιο ακριβή βόλτα σκύλου στην Ελλάδα αξίας 42.000 ευρώ, υπάρχει και συνέχεια καθώς ο τραπεζίτης (ας τον προσδιορίσουμε πρώην) θεάθηκε σήμερα 3 Μαΐου στο γνωστό καφέ της Μυκόνου Άρωμα, χωρίς φύλαξη, συνοδεύοντας το σκυλάκι.
Με βάση δαιμόνια και πολυτάλαντη πηγή μας – που βρίσκεται στην Μύκονο – ο πρώην τραπεζίτης συνόδευε το περίφημο σκυλάκι στο καφέ Άρωμα της Μυκόνου χωρίς τον φύλακα που πληρωνόταν 42.000 ευρώ.
Τώρα που ο τραπεζίτης έγινε πρώην, τώρα που αποχώρησε από την τράπεζα που του πλήρωνε όλα τα προκλητικά και ακριβά γούστα, εθεάθη στην Μύκονο συνοδεύοντας το σκυλάκι...χωρίς σωματοφύκαλα.
Δύο είναι τα συμπεράσματα ότι
1)ορισμένοι τραπεζίτες ήσαν άπληστοι και προκλητικοί με τις απαράδεκτες απαιτήσεις τους...
2)Αυτό το σκυλάκι με σωματοφύλακα ή όχι είναι τυχερό γιατί πίνει τον ντεκαφεινέ του στην Μύκονο όταν οι περισσότεροι έλληνες ούτε απέξω από το νησί δεν μπορούν να περάσουν…

Να θυμίσουμε το ρεπορτάζ του τραπεζίτη με το σκυλάκι…

Αυτό που μας εξόργισε στην κυριολεξία είναι ότι κορυφαίος τραπεζίτης – στην κυριολεξία – απαιτούσε κάθε πρωί να εμφανίζεται στην οικία του πέραν της συνοδείας που διέθετε από φύλαξη και πρόσθετος φύλακας που διέθετε μηχανή με ένα σκοπό….να είναι φύλακας κατά την βόλτα στο σκυλάκι.
Το παράδοξο είναι ότι η τράπεζα πλήρωνε φύλακα για σκυλάκι όταν χιλιάδες παιδιά με πτυχία αναζητούν μια ευκαιρία στην εργασία.
Ξέρετε πόσα έπαιρνε ο φύλακας για το σκυλάκι 3.000 ευρώ ναι καλά διαβάσατε, είχε την υποχρέωση να βρίσκεται στην οικία του έλληνα τραπεζίτη στις 6:30 το πρωί και να περιμένει πότε το σκυλάκι θα βγει, πότε θα πάει στο πάρκο για την ανάγκη του και πότε χαρούμενο θα επιστρέψει στο σπίτι μετά την βόλτα.
Για το σκυλάκι το κόστος αυτής της απόλαυσης ήταν μηδέν, για την τράπεζα το κόστος ήταν 3.000 ευρώ μηνιαίως Χ 14 = 42.000 ευρώ λοιπόν κόστιζε τον χρόνο η βόλτα για το σκυλάκι ίσως η πιο ακριβή βόλτα σκύλου τουλάχιστον στην Ελλάδα.
Η τράπεζα προφανώς και το κατάργησε αυτό το έκτρωμα, αυτή την προσβολή κατόπιν εορτής.
Σας πληροφορούμε πάντως ότι πλέον το σκυλάκι συνεχίζει να απολαμβάνει τις βόλτες του με συνοδό τον τραπεζίτη «πρώην νυν δεν έχει σημασία» χωρίς βεβαίως συνοδεία μηχανής και φύλαξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης