Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Το δίδυμο των απερχόμενων – Ογκωδέστατοι φάκελοι για τα πεπραγμένα Τουρκολιά και Στουρνάρα – Μείζον πολιτικό θέμα για τον ΣΥΡΙΖΑ

tags :
Το δίδυμο των απερχόμενων – Ογκωδέστατοι φάκελοι για τα πεπραγμένα Τουρκολιά και Στουρνάρα – Μείζον πολιτικό θέμα για τον ΣΥΡΙΖΑ
Οι τακτικές ειδικά του Α. Τουρκολιά δεν συνάδουν με μια υπεύθυνση διοίκηση τράπεζας...
(upd)Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να παραμείνουν στις θέσεις τους οι απερχόμενοι διοικητές της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας και του επικεφαλής της Εθνικής τράπεζας Αλέξανδρου Τουρκολιά, έχουν εξαπολύσει πόλεμο προς πολλές κατευθύνσεις.
Είναι απερχόμενοι γιατί ο Αλέξανδρος Τουρκολιάς το αργότερο τον Απρίλιο του 2015 θα έχει αποχωρήσει από την Εθνική λόγω της πολιτικής αλλαγής που έρχεται στην χώρα.
Ο Γιάννης Στουρνάρας ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος πέραν από το να τηλεφωνεί δεξιά και αριστερά για δημόσιες σχέσεις και να εκθέτει την Ελλάδα και την κυβέρνηση όπως στην περίπτωση του ΕΝΦΙΑ και του φιάσκο της εξόδου της Ελλάδος από τα μνημόνια…προσπαθεί να ανοίξει πόρτες επικοινωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες για τον Τουρκολιά και τον Στουρνάρα έχουν υπάρξει ογκωδέστατοι φάκελοι – και δεν αναφερόμαστε με όρους ποινικούς – δικαστικούς – για τα πεπραγμένα τους ενώ 2 τραπεζίτες έχουν προσκομίσει πλήθος στοιχείων στον ΣΥΡΙΖΑ που ούτως ή άλλως έχει αποφασίσει να θέσει θέμα Στουρνάρα.
Άπαξ και υπάρξει αλλαγή πολιτικού σκηνικού στην Ελλάδα, ο Στουρνάρας δεν θα μπορέσει να παραμείνει στην θέση του.
Σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστη πολιτική πηγή «ο Γιάννης Στουρνάρας είναι αδύνατο να παραμείνει διοικητής στην Τράπεζα της Ελλάδος αν σχηματιστεί κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Υπάρχει πολύ μεγάλη δυσφορία για τον Στουρνάρα και το κυριότερο θεωρούν ότι εκφράζει μια πολιτική ενάντια στις δικές τους θέσεις.
Η αποδόμηση θα είναι συντονισμένη και δομημένη, θα του ανακοινώσουν ότι αίρουν την εμπιστοσύνη τους.
Ο Στουρνάρας θα έχει την τύχη του Πανίκου Δημητριάδη στην Κύπρο».
Ο Στουρνάρας διορισμένος διοικητής στην Τράπεζα της Ελλάδος επί καθημερινής βάσεως κάνει δημόσιες σχέσεις, τηλεφωνώντας δεξιά και αριστερά μη γνωρίζοντας ωστόσο ότι τραπεζίτες και δημοσιογράφοι αισθάνονται ενοχλημένοι με αυτά που λέει.
Κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ και εν συνεχεία βλέποντας την πολιτική αλλαγή…επικαλείται τις αριστερές καταβολές του.
Έχει αποδομήσει τον Χαρδούβελη τον υπουργό Οικονομικών, παρουσιάζοντας τον ως λίγο στις δημόσιες σχέσεις άνευ προηγουμένου και άνευ ουσίας που πραγματοποιεί.
Όλα αυτά ορισμένοι τα έχουν προωθήσει….στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει πλήρη εικόνα.
Οι απερχόμενοι Τουρκολιάς και Στουρνάρας ίσως μπορούν να ξεκινούν να μετρούν αντίστροφα.
Η Εθνική χρειάζεται μια ισχυρή διοίκηση με όραμα και στρατηγική και η Τράπεζα της Ελλάδος ένα διοικητή με γνώσεις, ικανότητες και πλάνο για την επόμενη ημέρα.
Οι διοικητές δημοσίων σχέσεων μεγαλούργησαν επί ΠΑΣΟΚ και οδήγησαν την Ελλάδα στο αδιέξοδο.
H Ελλάδα έχει βαρεθεί τους δημοσίους υπαλλήλους.
Πρέπει να έρθουν νέα πρόσωπα που θα εμπνεύσουν.
Ήδη διαρρέονται πρόσωπα τόσο για την Εθνική όσο και για την Τράπεζα της Ελλάδος.

(πρώτη ενημέρωση 23 Οκτωβρίου 2014, 08:14)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης