Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

ΧΑ: Αύξηση των συναλλαγών και διατήρηση της μεταβλητότητας σε υψηλά επίπεδα περιμένουν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Αύξηση των συναλλαγών και διατήρηση της μεταβλητότητας σε υψηλά επίπεδα περιμένουν οι αναλυτές
Την ολοκλήρωση των δημοσιεύσεων των αποτελεσμάτων εξαμήνου περιμένει η αγορά προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα για τα πεπραγμένα των εισηγμένων
Στο επίκεντρο θα βρεθούν και σήμερα οι μετοχές των τραπεζών σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών, με τη μεταβλητότητα να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα και τον τζίρο να είναι σημαντικά ενισχυμένος έναντι των προηγούμενων ημερών.
Μετά το road show του Λονδίνου, στο εσωτερικό περιμένουν τις επόμενες κινήσεις των ξένων και αν θα υπάρξουν εισροές κεφαλαίων.
Η παρουσία των ελληνικών εταιρειών στο Λονδίνο, αν και επισκιάστηκε από την πτώση της μετοχής της Πειραιώς και τις ανησυχίες για αυξήσεις κεφαλαίου στις τράπεζες, δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί θετική, καθώς οι επιχειρηματίες με τη βοήθεια της ΕΧΑΕ παρουσιάζουν τις προοπτικές τους και εκτός συνόρων, δίνοντας την ευκαιρία σε επενδυτές να μάθουν περισσότερα γι αυτές.
Μία κίνηση που ίσως θα έπρεπε να γίνεται και στο εσωτερικό και από μικρότερες εταιρείες του ΧΑ.
Στο κομμάτι των ειδήσεων δεν υπάρχουν κάποιες σημαντικές ειδήσεις που θα μπορούσαν να δώσουν κατεύθυνση και η αγορά περιμένει την ολοκλήρωση των δημοσιεύσεων αποτελεσμάτων εξαμήνου.

Eurobank

Περιμένουμε κάποιες ήπιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών λόγω του διεθνούς σκηνικού που είναι κάπως πιο ασταθές.

Euroxx

Περιμένουμε μία ακόμη καλή συνεδρίαση με υψηλούς όγκους συναλλαγών στον απόηχο του πετυχημένου road show στο Λονδίνο

Beta

Η μεταβλητότητα θα είναι και πάλι το βασικό χαρακτηριστικό της συνεδρίασης στο ελληνικό χρηματιστήριο με τις τραπεζικές μετοχές να είναι στο επίκεντρο.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης