Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Το αφιέρωμα του COSMOTE HISTORY στις «Παναγίες του Αιγαίου» μας ταξιδεύει στη Σαντορίνη

tags :
Το αφιέρωμα του COSMOTE HISTORY στις «Παναγίες του Αιγαίου» μας ταξιδεύει στη Σαντορίνη
Λίγα μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, ο αρχαιολόγος Φρανκ Γκοντιό μας αποκαλύπτει τη χαμένη πόλη του Ηρακλείου μέσα από το ντοκιμαντέρ
Το αφιέρωμα «Παναγίες του Αιγαίου» μας μεταφέρει με 2 επεισόδια στη σειρά, την Κυριακή 27 Αυγούστου στις 21.00 και στις 21.40, στην επιβλητική Σαντορίνη. Μέσα από τον σκηνοθετικό φακό της Αικατερίνης Γκράχαμ, θα «μπούμε» στους μεγάλους ναούς και στα απομακρυσμένα ξωκλήσια της Παναγίας που υπάρχουν στο νησί, τα οποία φανερώνουν τη σχέση των κατοίκων με την πίστη και τη ζωή.
Λίγα μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, ο αρχαιολόγος Φρανκ Γκοντιό μας αποκαλύπτει τη χαμένη πόλη του Ηρακλείου μέσα από το ντοκιμαντέρ «Ηράκλειον: Η βυθισμένη πόλη της Αιγύπτου» Το Σάββατο 26 Αυγούστου στις 22.00 θα «μεταφερθούμε» σε μία από τις σπουδαιότερες πόλεις της αρχαίας Αιγύπτου, που αποτέλεσε τον κυριότερο ναυτικό κόμβο με την Ελλάδα.
Επίσης, την Τετάρτη 30 Αυγούστου στις 22,00 το ντοκιμαντέρ του Σταύρου Παπαγεωργίου «Νίκος Νικολαΐδης: Το χρώμα της ψυχής» θα ξετυλίξει - μέσα από συνεντεύξεις και με φόντο πλάνα της Αθήνας των αρχών του 20ού αιώνα - τη ζωή και το έργο του εξέχοντα συγγραφέα του Μεσοπολέμου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης