Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Το νέο 4G+ Smartphone HTC U11 αποκλειστικά στον Γερμανό

Το νέο 4G+ Smartphone HTC U11 αποκλειστικά στον Γερμανό
Το πρώτο Smartphone στον κόσμο με τη νέα τεχνολογία Edge Sense για μοναδική εμπειρία αφής
Το νέο 4G+ Smartphone HTC U11, το πρώτο Smartphone στον κόσμο με τη νέα τεχνολογία αφής Edge Sense, που επιτρέπει στον χρήση να χρησιμοποιήσει την κάμερα, τις εφαρμογές και πολλές ακόμη λειτουργίες, πιέζοντας τα πλάγια της συσκευής, φέρνουν αποκλειστικά τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
Με λεπτό design, ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη και οθόνη 5,5’’ S-LCD, το HTC U11 εντυπωσιάζει με την τρισδιάστατη επιφάνειά από γυαλί, αλλά και με τις υψηλές του επιδόσεις.
Διαθέτει κύρια κάμερα 12MP HTC UltraPixel 3 και λειτουργία UltraSpeed Autofocus για πεντακάθαρες φωτογραφίες, ενώ εξαιρετικές είναι και οι selfies χάρη στην μπροστινή κάμερα 16MP και την UltraPixel ευαισθησία στο φως.
Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα φωνητικής εντολής για τη λήψη φωτογραφίας.
Στα κορυφαία χαρακτηριστικά της συσκευής συγκαταλέγεται και ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 835 Mobile Platform, για γρήγορη ταχύτητα έως 2.45GHz, εντυπωσιακά γραφικά, ισχυρή απόδοση και αυτονομία.
Σε συνδυασμό με το προηγμένο 4G+ δίκτυο COSMOTE, διαθέσιμο ήδη στο 86% του πληθυσμού της χώρας, μπορεί κανείς να σερφάρει απίστευτα γρήγορα, απολαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία στο Mobile Internet.
Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το HTC U11 αποκλειστικά στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο www.germanos.gr, σε μαύρο χρώμα, στα 799€ ή σε 36 άτοκες δόσεις των 22.19€/μήνα.
Με κάθε αγορά του νέου HTC U11 από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ οι καταναλωτές αποκτούν δωρεάν 1GB Mobile Internet για σερφάρισμα, εφόσον χρησιμοποιήσουν την COSMOTE Prepaid Mastercard, και παράλληλα επωφελούνται από την προσφορά 1 χρόνου επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης αξίας 79€, 5% έκπτωση στο πρώτο εκτός εγγύησης service , αλλά και άμεση αντικατάσταση συσκευής για 2 μήνες.
Η συσκευή διατίθεται φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE και μπορεί να συνδυαστεί με το αξεσουάρ που ταιριάζει στον καθένα, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.
Στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στην καρδιά της τεχνολογίας, οι καταναλωτές μπορούν να απευθυνθούν και στους Tech Experts, τους εξειδικευμένους συμβούλους τεχνολογίας που θα τους σετάρουν το νέο τους Smartphone και θα το συγχρονίσουν με τις υπόλοιπες «έξυπνες» συσκευές τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης