Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης: Καταρρέει το αφήγημα «Greek comeback» του Αλέξη Τσίπρα

Ανδρουλάκης: Καταρρέει το αφήγημα «Greek comeback» του Αλέξη Τσίπρα
Ο εφιάλτης που βιώνουν καθημερινά εκατομμύρια Ελληνες δεν έχει καμιά σχέση με το… «αμερικανικό όνειρο» που ζει η συμμαχία Τσίπρα – Καμμένου
Το νέο επικοινωνιακό αφήγημα με τίτλο «Greek comeback» που χτίζει ο πρωθυπουργός από τις ΗΠΑ καταρρέει, υποστηρίζει με ανακοίνωσή του, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης, Νίκος Ανδρουλάκης, με αφορμή τη δημοσιοποίηση του προϋπολογισμού, όπου εμφανίζοντι λιγότερα έσοδα της τάξης των 2,3 δισ. ευρώ.
Στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:
«Μετά από δύο χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, 3,8 εκατ. Ελληνες ή το 35,6% του πληθυσμού αντιμετωπίζει τον κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού.
Χειρότερες επιδόσεις από τη χώρα μας στην Ευρώπη έχουν μόνο η Βουλγαρία και η Ρουμανία.
Με απλά λόγια η πολιτική με… αριστερό πρόσημο και η εικόνα της Ελλάδας που βγαίνει από την κρίση είναι τελικώς εικονική πραγματικότητα.
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τα στοιχεία του προϋπολογισμού καταγράφεται υστέρηση στα έσοδα της τάξης των 2,3 δισ. ευρώ και προκειμένου να κλείσει ο προϋπολογισμός θα πρέπει να εισπραχθούν, μέχρι το τέλος του έτους, 15,8 δισ. ευρώ.
Από φτωχοποιημένους πολίτες και διαλυμένες επιχειρήσεις περιμένει η κυβέρνηση να γεμίσει τα κρατικά ταμεία αδιαφορώντας για τα έσοδα που θα μπορούσαν να έρθουν από επενδύσεις, από παραγωγή πλούτου.
Το νέο επικοινωνιακό αφήγημα με τίτλο «Greek comeback» που χτίζει ο πρωθυπουργός από τις ΗΠΑ καταρρέει.
Ο εφιάλτης που βιώνουν καθημερινά εκατομμύρια Ελληνες δεν έχει καμιά σχέση με το… «αμερικανικό όνειρο» που ζει η συμμαχία Τσίπρα – Καμμένου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης