Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης: Έχει ξεφύγει η διαχείριση της εγκληματικότητας – Κυριαρχούν οι εγκληματικές οργανώσεις

Βορίδης: Έχει ξεφύγει η διαχείριση της εγκληματικότητας – Κυριαρχούν οι εγκληματικές οργανώσεις
Είναι μια κατάσταση εκτός ελέγχου υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι έχει ξεφύγει η διαχείριση της εγκληματικότητας και ότι κυριαρχούν στην Ελλάδα οι εγκληματικές οργανώσεις διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Μ. Βορίδης αναφερόμενος στην εν ψυχρώ δολοφονία του δικηγόρου Μ. Ζαφειρόπουλου.
«Είμαστε πια σε μία κατάσταση που όλοι έχουμε σχεδόν εξοικειωθεί και συμφιλιωθεί με τη δράση εγκληματικών οργανώσεων, με τη σχεδόν ανεξέλεγκτη διακίνηση όπλων, με τα συμβόλαια θανάτου, με τους ανθρώπους που μπαίνουν στα σπίτια των ανθρώπων να τους βασανίζουν για να πάρουν λεφτά, με συμμορίες που κάνουν απαγωγές, δηλαδή αυτή είναι μία κατάσταση εκτός ελέγχου.
Και αυτή η δολοφονία, δεν λέω ότι είναι η μόνη, λέω όμως επειδή ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ήταν αυτός που ήταν, ένας σπουδαίος δικηγόρος, ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας επιφανής πολίτης, μας δείχνει τώρα, μας βγάζει αυτό το οποίο είναι μία απαράδεκτη κατάσταση.
Η διαχείριση της εγκληματικότητας έχει ξεφύγει.
Οι εγκληματικές οργανώσεις κυριαρχούν» ανέφερε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Βορίδης.
«Και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτή η ιστορία.
Δηλαδή, γίνεται με αυτόν τον ακραίο τρόπο και σε τέτοιο πρόσωπο, πρώτη φορά.
Αλλά σε επίπεδο πολιτών, αυτό που ζουν οι πολίτες στα σπίτια τους, είναι μία κατάσταση στην οποία τους ληστεύουν, τους απειλούν με όπλα και είναι ένα πράγμα που το αστυνομικό ρεπορτάζ το καλύπτει κάθε μέρα.
Δεν γίνεται αυτό.
Δεν είναι χώρα, δεν είναι κράτος» υποστήριξε ο κ.Βορίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης