Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σβίγκου: Ο Μητσοτάκης έχει μετατρέψει τις καταστροφικές συνταγές του ΔΝΤ σε πρόγραμμα της ΝΔ

Σβίγκου: Ο Μητσοτάκης έχει μετατρέψει τις καταστροφικές συνταγές του ΔΝΤ σε πρόγραμμα της ΝΔ
Ο Μητσοτάκης όχι μόνο δεν παρεκκλίνει από τη νεοφιλελεύθερη στρατηγική αλλά την ακολουθεί πιστά είπε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι ο Κ. Μητσοτάκης έχει μετατρέψει τις καταστροφικές συνταγές του ΔΝΤ σε πρόγραμμα της ΝΔ διατύπωσε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, η οποία υποστήριξε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ είναι ένας βαθιά νεοφιλελεύθερος πολιτικός.
«Το σχέδιο του προέδρου της ΝΔ, τόσο για τη δημόσια Υγεία και Παιδεία, όσο και για το κράτος και τις εργασιακές σχέσεις, συνίσταται σε ένα συνονθύλευμα προτάσεων που έχουν παρουσιαστεί στο παρελθόν και από το ΔΝΤ και από άλλους κύκλους των δανειστών.
Αποτελούν, μάλιστα, τον πυρήνα των μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόστηκαν στη χώρα από το 2010 μέχρι το 2015 και είδαμε και τα αποτελέσματα αυτών των πολιτικών.
Όχι μόνο δεν παρεκκλίνει από τη νεοφιλελεύθερη στρατηγική ο κ. Μητσοτάκης, αλλά την ακολουθεί πιστά» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha η κα.Σβίγκου.
Ερωτηθείσα για το θέμα που δημιουργήθηκε με τις δημοσκοπήσεις και την προσφυγή της ΝΔ στο ΕΣΡ, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «το πρόβλημα της ΝΔ έχει να κάνει με τα αποτελέσματα των μετρήσεων και όχι ποιοι τις διενεργούν».
«Όταν ήταν στη ΔΕΘ ο Κ. Μητσοτάκης, είδαν το φως της δημοσιότητας δημοσκοπήσεις οι οποίες είναι σε αντιδιαστολή με το κυρίαρχο αφήγημα της ΝΔ περί δημοσκοπικής της υπεροχής κι αυτό είναι το πρόβλημά της.
Από κει και πέρα εμείς, όπως γνωρίζετε, βγάλαμε μια άτυπη ενημέρωση στην οποία καταγράφονται όλες οι δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες» τόνισε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης