Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): O κατήφορος του Τσίπρα δεν έχει πάτο – Έχει λόξα με την εξουσία

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): O κατήφορος του Τσίπρα δεν έχει πάτο – Έχει λόξα με την εξουσία
"Ντοκτορά" στην εξαπάτηση των λαϊκών στρωμάτων έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας
Ο ΣΥΡΙΖΑ "έχει πάρει ντοκτορά" στην εξαπάτηση των λαϊκών στρωμάτων, και με "μανδύα" την "αριστερά" εφαρμόζει τις πιο βάρβαρες αντιλαϊκές πολιτικές και γι' αυτό "τον κρατούν και τον στηρίζουν", τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας σε συνέντευξή του στον ρ/σ Real FM.
Ο ίδιος υπογράμμισε ότι "ο κατήφορος του Τσίπρα δεν έχει πάτο", ο πρωθυπουργός έχει "λόξα με την εξουσία", ενώ "για να διατηρήσει την καρέκλα του και για να δικαιολογήσει το ψέμα και την απατεωνιά, έγραψε το άρθρο 'ψέματα έλεγε ο Παπανδρέου;'"
Ο κ. Κουτσούμπας κάλεσε σε υπέρβαση της μοιρολατρίας και της απογοήτευσης,  υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με τις πράξεις του σπέρνει την απογοήτευση, υπενθύμισε τις προειδοποιήσεις του ΚΚΕ, αλλά και την απόφαση του Κόμματος, παρά το όποιο κόστος, "να μην πουλάμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες" και να "μην ακολουθήσουμε τα χνάρια όλων των απατεώνων και όσων πούλησαν ψεύτικες ελπίδες στον ελληνικό λαό".
Ακόμη, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο αιώνας μας θα είναι αιώνας νικηφόρων λαϊκών επαναστάσεων που θα αποφύγουν, μελετώντας την πείρα, λάθη του παρελθόντος, αν και οι εποχές είναι δύσκολες με ένταση των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών, ιδιαίτερα στην περιοχή μας που είναι 'στο μάτι του κυκλώνα' με ελλοχεύοντα τον κίνδυνο περιφερειακής ή γενικευμένης πολεμικής σύρραξης.
Περαιτέρω, ανέφερε ότι  "η γη θα γίνει κόκκινη, όμως γι' αυτό χρειάζεται το ΚΚΕ, η ενίσχυση της δύναμής του παντού, χρειάζεται και η προσωπική συμμετοχή στους αγώνες, το μέλλον δεν θα 'ρθει από μονάχο του αν δεν πάρουμε μέτρα κι εμείς, όπως έγραψε ο Βλ. Μαγιακόφσκι και είναι το κεντρικό σύνθημα του φετινού Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή", ενώ μιλώντας την "μαύρη βιομηχανία του θεάματος" με απλήρωτους εργαζόμενους, είπε ότι το ΚΚΕ θα πιέσει στην κατεύθυνση επίλυσης του ζητήματος και στήριξης των διεκδικήσεων των εργαζομένων.
Αναφορικά με τις μεγάλες εκδηλώσεις που ετοιμάζει το ΚΚΕ ενόψει των 100 χρόνων από την ίδρυσή του, μεταξύ των οποίων, μίλησε για  συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής στις 18 Οκτωβρίου με συμφωνικά έργα σοβιετικών συνθετών και πολιτική-πολιτιστική εκδήλωση στις 26 Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τις εκδηλώσεις του φετινού Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή από τις οποίες ξεχωρίζει το μεγάλο αφιέρωμα στα 80 χρόνια από την γέννηση του Μ. Λοϊζου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης