Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαϊκή Ενότητα: Δεν πειθαρχούμε στις απαγορεύσεις συγκεντρώσεων – Μνημείο δουλοπρέπειας στον Macron

Λαϊκή Ενότητα: Δεν πειθαρχούμε στις απαγορεύσεις συγκεντρώσεων – Μνημείο δουλοπρέπειας στον Macron
Η απόφαση υπονομεύει στην καρδιά τους τις δημοκρατικές ελευθερίες του ελληνικού λαού αναφέρει η Λαϊκή Ενότητα
Την θέση ότι δεν πρόκειται να πειθαρχήσει στην απόφαση της αστυνομίας για την απαγόρευση συγκεντρώσεων λόγω της επίσκεψης του Γάλλου προέδρου Emmanuel Macron διατυπώνει η Λαϊκή Ενότητα.
Μάλιστα η Λαϊκή Ενότητα υπογραμμίζει ότι η διαμαρτυρία που έχει προγραμματίσει για τις 18:00 το απόγευμα απέναντι από τους στύλους του Ολυμπίου Διός θα γίνει κανονικά και καλεί τους πολίτες της Αθήνας «με την συμμετοχή τους να απαντήσουν στην αυθαιρεσία και τον αντιδημοκρατικό κατήφορο».
«Είναι μνημείο αυταρχισμού, δουλοπρέπειας, κυνισμού και αυθαιρεσίας η απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις, «για την προστασία τάχα του Macron»!
Η απόφαση υπονομεύει στην καρδιά τους τις δημοκρατικές ελευθερίες του ελληνικού λαού και πρώτα απ' όλα το δικαίωμα στην ειρηνική διαμαρτυρία» επισημαίνει η Λαϊκή Ενότητα, διαμηνύοντας ότι «δεν πρόκειται να πειθαρχήσει στην κυβερνητική και αστυνομική αυθαιρεσία ούτε πρόκειται να συνεργήσει στην κατάλυση δημοκρατικών δικαιωμάτων του ελληνικού λαού, κατακτημένων με θυσίες, αγώνες και αίμα».
«Ο αυταρχισμός δεν θα περάσει.
Η Ελλάδα δεν πωλείται.
Οι εργαζόμενοι δεν είναι ούτε θα γίνουν σκλάβοι» υπογραμμίζει η Λαϊκή Ενότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης