Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας εισήχθη ο πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας εισήχθη ο πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης
Για προληπτικούς λόγους εκτιμήθηκε ως η καλύτερη δυνατή λύση η μεταφορά του στο ΓΝΑ, προκειμένου να γίνουν ενδελεχείς εξετάσεις και γενικό τσεκ απ
Στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.
Αν και επισήμως κοινοβουλευτικές πηγές αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Βουλής, μετέβη για προγραμματισμένο τσεκ απ στο νοσοκομείο, σύμφωνα με πληροφορίες του bankingnews.gr, ο Νίκος Βούτσης κατά τη διάρκεια σύσκεψης που είχε με συνεργάτες του και στελέχη της Βουλής, με θέμα τον προγραμματισμό των εργασιών του κοινοβουλίου, αισθάνθηκε δυσφορία και κλήθηκε ο γιατρός της Βουλής.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως για προληπτικούς λόγους εκτιμήθηκε ως η καλύτερη δυνατή λύση η μεταφορά του στο ΓΝΑ, προκειμένου να γίνουν ενδελεχείς εξετάσεις και γενικό τσεκ απ.
Μάλιστα δεν αποκλείεται ο πρόεδρος της Βουλής να παραμείνειο στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, έως ότου ολοκληρωθεί ο προβλεπόμενος ιατρικός έλεγχος.
Λίγο μετά τις 16:30 το απόγευμα πληροφορίες από το Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας επιβεβαίωναν τα όσα είχε γράψει νωρίτερα το Bankingnews.gr οτι επρόκειτο για αιφνίδια εισαγωγή και όχι προγραμματισμένες εξετάσεις.
Οι ίδιες πληροφορίες από το ΓΝΑ, ανέφεραν πως ο πρόεδρος της Βουλής υπεβλήθει σε στεφανιογραφία και κρίθηκε απαραίτητο να τοποθετήσει stend.
Ως εκ τούτου και απόψε θα μείνει στο νοσοκομείο, καθώς έχει και ιστορικό καρδιλογικών θεμάτων.
Με τον Πρόεδρο της Βουλής, έχει πεικοινω΄νησει ο πρωθυπουργός και πολλοί υπουργοί. 

Δελτίο Τύπου για την εισαγωγή του Προέδρου της Βουλής στο 251 ΓΝΑ

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης προσήλθε σήμερα στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, υπεβλήθη σε εξετάσεις και ακολούθως διενεργήθηκε στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική επιτυχώς.
Νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική και η κατάστασή του κρίνεται εξαιρετική.

Δ.Α.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης