Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τόσκας: Δεν υπάρχουν οργανωμένοι θύλακες τζιχαντιστών, ακραίων ισλαμιστών στην Ελλάδα

tags :
Τόσκας: Δεν υπάρχουν οργανωμένοι θύλακες τζιχαντιστών, ακραίων ισλαμιστών στην Ελλάδα
Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κάποιον μεμονωμένο λύκο υποστήριξε ο αναπληρωτής υπ.Προστασίας του Πολίτη
Την θέση πως δεν υπάρχουν οργανωμένοι θύλακες τζιχαντιστών στην Ελλάδα αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κάποιον «μεμονωμένο λύκο» διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκας στον απόηχο του διπλού τρομοκρατικού χτυπήματος στην Καταλονία.
Ερωτηθείς αν υπάρχει ο κίνδυνος τρομοκρατικού χτυπήματος στην Ελλάδα και αν πρέπει να ανησυχούμε ο κ.Τόσκας είπε μιλώντας στο Real Fm πως δεν υπάρχουν οργανωμένοι θύλακες τζιχαντιστών στην Ελλάδα.
«Όλες οι ενδείξεις που έχουμε είναι ότι δεν υπάρχουν οργανωμένοι θύλακες τζιχαντιστών, ακραίων ισλαμιστών, όπως θέλετε, από κει και πέρα κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κάποιον μεμονωμένο λύκο.
 Γι’ αυτό συν Αθηνά και χείρα κίνει, μαζί με όλες τις προσπάθειες για ενσωμάτωση αυτών των ανθρώπων προσπαθούμε με τις υπηρεσίες πληροφοριών να έχουμε ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά ώστε να εντοπίσουμε τέτοιες περιπτώσεις» υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Εν τω μεταξύ, σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο κ.Τόσκας προχώρησε σε αναδίπλωση αναφορικά με τη θέση που είχε διατυπώσει περί σχεδίου αποσταθεροποίησης της χώρας μέσω των εμπρησμών.
«Κανένας δεν μίλησε για θεωρίες συνωμοσίας, μιλήσαμε για προβληματισμούς, αλίμονο αν δεν είχαμε προβληματισμούς, αυτή είναι η δουλειά μου.
Προβληματιζόμαστε για διάφορα συμφέροντα.
Δεν μπορεί όσοι βάζουν τις φωτιές να είναι τρελοί.
Δεν μίλησα για κλίμα αποσταθεροποίησης, μίλησα για προβληματισμούς στην Αττική, σε όλο το νησί της Ζακύνθου, στην Κεφαλονιά.
Η εμπειρία μου 35 χρόνων και στο στρατό, μου επιβάλει να ψάχνουμε κάθε περίπτωση, έχουμε ήδη συλλάβει κάποιους και κάνουμε έρευνες για άλλους που κάνουν ύποπτες κινήσεις.
Η μάχη που δόθηκε ήταν πολύ σκληρή, ήταν τιτάνια κι εγώ βρέθηκα τέσσερις ημέρες στο κέντρο της πυροσβεστικής» υπογράμμισε ο κ.Τόσκας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης