Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Πρόγραμμα του Μητσοτάκη η εκχώρηση των παραγωγικών δραστηριοτήτων στα μεγάλα συμφέροντα

ΣΥΡΙΖΑ: Πρόγραμμα του Μητσοτάκη η εκχώρηση των παραγωγικών δραστηριοτήτων στα μεγάλα συμφέροντα
Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει αναμενόμενη τη στάση της Ν.Δ....
Η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθούν να υπονομεύσουν τα Περιφερειακά Αναπτυξιακά Συμβούλια, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην αξιωματική αντιπολίτευση η οποία κατηγορούσε τον πρωθυπουργό πως με αφορμή τα Περιφερειακά Αναπτυξιακά Συνέδρια χρησιμοποιεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση για κομματικούς σκοπούς και καλεί τα στελέχη του κόμματος να μην παραστούν σε ανάλογες εκδηλώσεις.
Όπως σημειώνει το κυβερνών κόμμα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο, «η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθούν να υπονομεύσουν τα Περιφερειακά Αναπτυξιακά Συμβούλια.
Απόλυτα κατανοητό για δύο κυρίως λόγους: πρώτον δεν έχουν καμιά πρόταση για την οικονομία και την κοινωνία -και συνολικά αλλά και τοπικά- και δεύτερον δεν θέλουν ενεργούς τους ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης στο σχεδιασμό της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας».
Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει αναμενόμενη τη στάση της Ν.Δ. καθώς «το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη είναι η πλήρης εκχώρηση όλων των παραγωγικών δραστηριοτήτων της χώρας στα μεγάλα συμφέροντα».
Προσθέτει δε, ότι «η συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας στην ανασυγκρότηση ανατρέπει το σχεδιασμό της Ν.Δ., ενώ, παράλληλα, προστατεύει τον πλούτο της κάθε τοπικής κοινωνίας.
Ο ακραίος νεοφιλελευθερισμός του Κυρ. Μητσοτάκη δεν μπορεί να επιτρέψει σε πολίτες να έχουν γνώμη και συμμετοχή στο σχεδιασμό της χώρας.
Η απομόνωση της Ν.Δ. είναι δεδομένη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης