Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κύρτσος: Η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές είναι μια καλή εξέλιξη – Είναι η αρχή ενός μαραθώνιου

Κύρτσος: Η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές είναι μια καλή εξέλιξη – Είναι η αρχή ενός μαραθώνιου
Το ΔΝΤ στη σημερινή του έκθεση θα χαρακτηρίζει μη βιώσιμο το ελληνικό χρέος είπε ο κ.Κύρτσος
Την θέση ότι η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές θα είναι μια καλή εξέλιξη διατύπωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γ. Κύρτσος, ο οποίος υποστήριξε ότι η εξέλιξη αυτή αποτελεί την αρχή ενός μαραθώνιου που θα δείξει εάν η χώρα έχει τη δυνατότητα να δανείζεται με χαμηλό επιτόκιο.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Κύρτσος υποστήριξε ότι στη σημερινή του έκθεση το ΔΝΤ θα χαρακτηρίζει μη βιώσιμο το ελληνικό χρέος.
Όσον αφορά τις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δέχεται μεγάλη πολιτική πίεση.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί διπλή τακτική πηγαίνοντας σε μια πόλωση όπως η κριτική στη δικαιοσύνη ο έλεγχος των Μέσων Ενημέρωσης και από την άλλη βλέπει πως χάνει πολιτικό έδαφος βάζοντας αντισταθμιστικές ρυθμίσεις όπως να φτιάξουμε ένα σχέδιο για την τοπική αυτοδιοίκηση» τόνισε ο κ.Κύρτσος, ο οποίος συνέχισε και σήμερα την επίθεση του κατά του κ.Καμμένου.
«Ο Καμμένος είναι το χειρότερο προϊόν της ΝΔ.
Κακώς τον ανέδειξε η ΝΔ και κακώς του έδωσε ευκαιρίες ο Αλέξης Τσίπρας» τόνισε ο κ.Κύρτσος, επισημαίνοντας ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να κρατήσουν αποστάσεις από τον Καμμένο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης