Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Δεν αποκλείονται σοβαρές πολιτικές εξελίξεις από την υπόθεση Καμμένου

Γεωργιάδης (ΝΔ): Δεν αποκλείονται σοβαρές πολιτικές εξελίξεις από την υπόθεση Καμμένου
Το δημοκρατικό πολίτευμα εδράζεται στη διάκριση των εξουσιών και τον αλληλοσεβασμό τους υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Την θέση ότι το δημοκρατικό πολίτευμα εδράζεται στη διάκριση των εξουσιών και στον αλληλοσεβασμό τους διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος με αφορμή την υπόθεση Καμμένου και το αίτημα της ΝΔ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής, υποστήριξε πως δεν αποκλείεται να υπάρξουν σοβαρές πολιτικές εξελίξεις.
«Αυτό που ζούμε είναι φαινόμενο περίεργο, και η κυβέρνηση οφείλει να συνετιστεί και να το σταματήσει», είπε ο κ.Γεωργιάδης, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης σε συγκέντρωση της ΝΔ στο Κατάκολο της Ηλείας.
Αναφερόμενος στην Ηλεία, προανήγγειλε ειδικό αναπτυξιακό πλάνο, όπου όπως είπε, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Αρχαία Ολυμπία και άξονες θα είναι ο πρωτογενής τομέας και ο τουρισμός.
«Πριν από τις βουλευτικές εκλογές, η ΝΔ θα παρουσιάσει την ολοκληρωμένη αναπτυξιακή της πρόταση για την Ηλεία, όπως άλλωστε και για κάθε νομό» είπε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος σχετικά με το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, είπε η λύση περνά μέσα από Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).
Στο μεταξύ, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το αν η μείωση δαπανών που εξαγγέλλει ο πρόεδρος της ΝΔ,Κυριάκος Μητσοτάκης σημαίνει απολύσεις στο δημόσιο, ο κ.Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι «δεν χρειάζονται απολύσεις στο δημόσιο και κανένας δεν τις ζητά, διότι είμαστε πιο κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης