Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σταθάκης: Θα βγούμε στις αγορές την κατάλληλη στιγμή – Δεν θα υπάρξει επόμενο πρόγραμμα

Σταθάκης: Θα βγούμε στις αγορές την κατάλληλη στιγμή – Δεν θα υπάρξει επόμενο πρόγραμμα
Δεν υπάρχει πόλεμος με τη Δικαιοσύνη υποστήριξε ο υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας
Την θέση πως η Ελλάδα θα βγει στις αγορές την κατάλληλη στιγμή διατύπωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γ. Σταθάκης, ο οποίος υποστήριξε πως η κίνηση αυτή θα έχει οφέλη για την οικονομία.
«Κάτι τέτοιο θα επικυρώσει την κανονικότητα της οικονομίας και επικοινωνιακά αλλά και ουσιαστικά για την πραγματική οικονομία.
Δεν θα υπάρξει επόμενο πρόγραμμα, καθώς η τρίτη αξιολόγηση δεν περιλαμβάνει άλλα μέτρα, αλλά μόνο διαδικαστικά θέματα» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 ο κ. Σταθάκης.
Όσον αφορά την αντιπαράθεση με τη Δικαιοσύνη ο κ.Σταθάκης υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κανένας πόλεμος της κυβέρνησης με τη Δικαιοσύνη.
«Υπάρχουν κάποιες αποφάσεις που εγείρουν το θέμα αναντιστοιχίας των δικαστικών αποφάσεων με το δημόσιο αίσθημα.
Ωστόσο, οι ρόλοι είναι προδιαγεγραμμένοι και πρέπει να τους σεβόμαστε» είπε ο κ. Σταθάκης, ο οποίος σχετικά με την υπόθεση του ΝΟΟR1, είπε ότι η δικαστική επίλυση της, θα βάλει τα πάντα στη θέση τους, ενώ χαρακτήρισε και νόμιμη και ηθική την τοποθέτηση της κ. Θάνου ως επικεφαλής στη γενική γραμματεία του πρωθυπουργού.
Όσον αφορά το θέμα που έχει επανέλθει στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες για τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη σχετικά με το plan B για την οικονομία, ο κ. Σταθάκης, ξεκαθάρισε ότι συμμετείχε τότε στο οικονομικό επιτελείο και ποτέ δεν συζητήθηκε σε κανένα επίπεδο ένα τέτοιο σχέδιο.
«Η κυβέρνηση εξάντλησε όλα τα περιθώρια που είχε το 2015 για μια συμφωνία καλύτερη από αυτήν που είχαμε πριν.
Δεν είχε σχέδια που θα κατέστρεφαν την οικονομία και θα έθεταν σε κίνδυνο την παραμονή της χώρας στην Ευρώπη» τόνισε ο κ.Σταθάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης