Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης: Σε εξέλιξη σχέδιο των πολυεθνικών αλυσίδων για την εξαφάνιση της μικρομεσαίου εμπορίου

Λαφαζάνης: Σε εξέλιξη σχέδιο των πολυεθνικών αλυσίδων για την εξαφάνιση της μικρομεσαίου εμπορίου
Τι δήλωσε ο Γραμματέας του ΠΣ. της ΛΑ.Ε., Π. Λαφαζάνης, στη συγκέντρωση ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας
«Η κατάργηση της Κυριακής αργίας αποτελεί σχέδιο των πολυεθνικών αλυσίδων και ορισμένων μεγάλων πολυκαταστημάτων και δεν έχουν καμιά σχέση με την παραγωγική Ελλάδα», τόνισε σε δηλώσεις του ο Γραμματέας του ΠΣ. της ΛΑ.Ε., Π. Λαφαζάνης, ο οποίος  έδωσε το παρόν στη συγκέντρωση της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων στην οδό Ερμού.
Ο κ. Λαφαζάνης, επικεφαλής αντιπροσωπείας στελεχών της ΛΑ.Ε στη συγκέντρωση, ανέφερε ότι «η κατάργηση της Κυριακής αργίας αποτελεί σχέδιο των πολυεθνικών αλυσίδων και ορισμένων μεγάλων πολυκαταστημάτων, το οποίο προωθείται μέσω της τρόικας και των εγχώριων κυβερνήσεων και αποβλέπει στην εξόντωση και εξαφάνιση του μικρομεσαίου εμπορίου και την πλήρη άλωση των τοπικών αγορών με δουλεμπορικές σχέσεις εργασίας.
Οι πολυεθνικές αλυσίδες, τα μεγάλα πολυκαταστήματα και τα μεγάλα εμπορικά κέντρα οργανώνουν, ταυτόχρονα, τον θάνατο της εγχώριας παραγωγής και των εγχώριων προϊόντων, προβάλλοντας και προωθώντας συστηματικά και σχεδιασμένα στα ράφια και συχνά με τακτικές ντάμπινγκ, αποκλειστικά προϊόντα εισαγωγής».
 «Δυστυχώς, σε αυτήν την χώρα οι κυβερνήσεις συνιστούν το μακρύ χέρι του μεγάλου πολυεθνικού και εγχώριου εμπορικού κεφαλαίου και δεν έχουν καμιά σχέση με την παραγωγική Ελλάδα, της οποία την εναπομείνασα παραγωγική βάση καθημερινά αφανίζουν, διαλύουν και καταστρέφουν», κατέληξε ο κ. Λαφαζάνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης