Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος: Τα μνημόνια είναι ρητή δέσμευση της γενοκτονίας του ελληνικού λαού

Μιχαλολιάκος: Τα μνημόνια είναι ρητή δέσμευση της γενοκτονίας του ελληνικού λαού
Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε και στο ζήτημα σχετικά με τις συνομιλίες του κ. Καμμένου με ισοβίτη
Κάνοντας μνεία στην τεράστια καταστροφή που έγινε στη Μάνη λόγω της φωτιάς άρχισε την ομιλία του στη Βουλή, ο επικεφαλής της Χρυσής Αυτής, Νίκος Μιχαλολιάκος.
«Ό,τι δεν μπόρεσε να κάνει ο Ιμπραήμ, το κατάφεραν οι μνημονιακές κυβερνήσεις και εξέφρασε την συμπαράστασή του στους δοκιμαζόμενους Έλληνες» είπε χαρακτηριστικά.
Στην συνέχεια στηλίτευσε το γεγονός ότι μιλάει το ΠΑΣΟΚ για την οικονομική κατάσταση της χώρας, την ίδια ώρα που η Γεννηματά φωτογραφίζεται με τον Σημίτη και τον Παπανδρέου.
Το ίδιο συμβαίνει και με την ΝΔ, η οποία στήριξε το σύνολο των μέτρων, που εφαρμόζει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ.
Στη συνέχεια ο κ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στο μείζον πολιτικό ζήτημα που δημιουργήθηκε από την δήλωση Μητσοτάκη στο Politico, την οποία έσπευσε να εκμεταλλευτεί η κυβέρνηση.
Αναφερόμενος στο ζήτημα που δημιουργήθηκε για τις συνομιλίες Καμμένου με ισοβίτη, ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή είναι θύμα πολιτικής σκευωρίας και ως εκ τούτου η μοναδική πολιτική δύναμη που στηλίτευσε ειλικρινά τις παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη.
Ανέφερε μάλιστα ότι στα συρτάρια της Βουλής σκονίζεται η δικογραφία για το ηχητικό Σαμαρά, για το οποίο χρειάζονται 30 υπογραφές για την σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής και κανείς δεν συμπληρώνει τις 17 υπογραφές της Χρυσής Αυγής, άρα είναι προφανές ό,τι ο Σύριζα καλύπτει την Νέα Δημοκρατία.
Όσον αφορά στο ζήτημα της οικονομίας τόνισε ότι δεν μπορεί να γίνεται λόγος για «επιτυχία στο Eurogroup» από την στιγμή που ο λαός πένεται και πλέον βρισκόμαστε στην δεύτερη χειρότερη θέση στην Ευρώπη, με βάση τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.
«Τα μνημόνια είναι ρητή δέσμευση της γενοκτονίας του ελληνικού λαού!» είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, επεσήμανε ότι η Χρυσή Αυγή επιβεβαιώθηκε πλήρως στα όσα έλεγε για το ζήτημα του χρέους, υπενθυμίζοντας την δήλωση Schaeuble ότι είχε επέλθει συμφωνία από το Eurogroup του Μαΐου, αλλά καθυστέρησε η ανακοίνωσή της ελέω «επικοινωνιακών λόγων» που επικαλέστηκε η κυβέρνηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης