Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παυλόπουλος: Οι ευρωπαϊκοί λαοί είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε τη διάλυση της Ευρώπης

Παυλόπουλος: Οι ευρωπαϊκοί λαοί είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε τη διάλυση της Ευρώπης
Δεν θα αφήσουμε τα υπολείμματα του ναζισμού και του φασισμού να ανακόψουν την πορεία του δυτικού και ευρωπαϊκού πολιτισμού είπε ο κ.Παυλόπουλος
Την θέση ότι οι ευρωπαϊκοί λαοί είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν τη διάλυση της Ευρώπης διατύπωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Φόρουμ Αρχαίων Πολιτισμών που διοργανώνει το υπ. Εξωτερικών στο Ζάππειο.
Ο κ.Παυλόπουλος αναφερόμενος στο αποτέλεσμα του α’ γύρου των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, είπε πως οι ευρωπαϊκοί λαοί δεν θα επιτρέψουν στα υπολείμματα του ναζισμού και του φασισμού να περάσουν και να ανακόψουν την πορεία του δυτικού και ευρωπαϊκού πολιτισμού.
«Είμαι βέβαιος ότι οι πολιτισμοί θα αντισταθούν στην παρακμή και ο ευρωπαϊκός πολιτισμός δείχνει πως θέλει να αντισταθεί και θα αντισταθεί.
Το αποδεικνύουν και τα τελευταία αποτελέσματα των εκλογών σε ολόκληρη την Ευρώπη, όπως και τα χθεσινά αποτελέσματα στη Γαλλία που δείχνουν ότι εμείς οι ευρωπαϊκοί λαοί είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε εκείνους που απεργάζονται τη διάλυση της Ευρώπης, τη διάλυση του ίδιου του ευρωπαϊκού πολιτισμού, να περάσουν.
Δεν πρόκειται να αφήσουν οι ευρωπαϊκοί λαοί τα υπολείμματα του ναζισμού και του φασισμού να περάσουν και να ανακόψουν την πορεία του δυτικού και του ευρωπαϊκού πολιτισμού.
Και το χθεσινό αποτέλεσμα στη Γαλλία αυτό αποδεικνύει με εμβληματικό τρόπο» υπογράμμισε ο κ.Παυλόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης