Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σβίγκου: Δίνουμε μάχη απέναντι σε θεούς και δαίμονες – Κάνουμε τα πάντα για κοινωνικά βιώσιμη λύση

Σβίγκου: Δίνουμε μάχη απέναντι σε θεούς και δαίμονες – Κάνουμε τα πάντα για κοινωνικά βιώσιμη λύση
Η ΝΔ προσφέρει γη και ύδωρ στους δανειστές υποστήριξε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι η κυβέρνηση δίνει μάχη απέναντι σε θεούς και δαίμονες και ότι κάνει τα πάντα για την επίτευξη μιας κοινωνικά βιώσιμης λύσης διατύπωσε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, η οποία κατηγόρησε ότι η ΝΔ προσφέρει γη και ύδωρ στους δανειστές.
«Η ελληνική κυβέρνηση κάνει τα πάντα στην κατεύθυνση μίας κοινωνικά βιώσιμης λύσης και όσοι απεργάζονται άλλου τύπου σχέδια, θα διαψευστούν, όπως έγινε και την προηγούμενη περίοδο.
Είναι εμφανές ότι η ελληνική πλευρά είναι προσηλωμένη στην κατεύθυνση του να εξευρεθεί μία βιώσιμη συμφωνία, η οποία και να σηματοδοτεί αλλαγή σελίδας στην οικονομία, αλλά και βέβαια να δίνει ανάσα σε μία κοινωνία που έχει υποστεί το βάρος πολλών άδικων πολιτικών τα τελευταία χρόνια» είπε μιλώντας στο Star η κα.Σβίγκου, υπογραμμίζοντας ότι αυτό που συζητείται είναι η εξειδίκευση της τελευταίας συμφωνίας του Eurogroup, όπου εκεί αποφασίστηκε ότι θα υπάρχουν ισόποσα αντίμετρα στα μέτρα δημοσιονομικής επιβάρυνσης, μιλώντας δηλαδή για ένα ουδέτερο δημοσιονομικό ισοζύγιο.
«Αυτή η εξειδίκευση γίνεται τώρα.
Και βέβαια, όπως και σε άλλες φορές, έτσι και σ' αυτήν την κρίσιμη φάση της διαπραγμάτευσης, έχουμε δει τελευταία στιγμή να μπαίνουν στο τραπέζι διάφορες παράλογες απαιτήσεις των δανειστών, που μοναδικό σκοπό έχουν να βάζουν τεχνητά εμπόδια στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης για να τη σύρουν πιο μετά.
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, και το μήνυμα χθες του πρωθυπουργού, μετά τη συνάντησή του με τον κ. Τουσκ, ήταν ότι πρέπει να σταματήσουν αυτά τα παιχνίδια και εις βάρος της Ελλάδας και βέβαια εις βάρος της Ευρώπης, κι όσοι θεωρούν ότι θα παράγουν πολιτική υπεραξία από την πίεση στην ελληνική κυβέρνηση, θα διαψευστούν για μία ακόμη φορά, όπως έγινε και στην πρώτη αξιολόγηση» είπε η κα.Σβίγκου, επισημαίνοντας ότι όλες οι κινδυνολογικές προβλέψεις της ΝΔ έχουν διαψευστεί πλήρως.
«Ο κόσμος πρέπει να κρατήσει ότι υπάρχει μία αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία το μόνο που κάνει με τους δανειστές είναι να τείνει χείρα βοηθείας.
Δεν κάνει κάτι άλλο» είπε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης