Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Η κυβέρνηση μας κοροϊδεύει για τα αντίμετρα – Αποτυχημένη η διαπραγμάτευση

Κικίλιας: Η κυβέρνηση μας κοροϊδεύει για τα αντίμετρα – Αποτυχημένη η διαπραγμάτευση
Αν είχαμε κανονική κυβέρνηση με σχέδιο, στόχευση και στρατηγική, η χώρα θα ήταν σε πολύ καλύτερο σημείο είπε ο κ.Κικίλιας
Επίθεση στην κυβέρνηση για τη στάση της στη διαπραγμάτευση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Β. Κικίλιας.
«Η κυβέρνηση έλεγε πως είναι αδύνατα τα πλεονάσματα του 3,5% μετά το 2018.
Τα δέχτηκε και με το παραπάνω.
Παραδέχονται τώρα ότι τα αντίμετρα που θα φέρουν θα είναι για το ποσοστό πάνω από 3,5% που μπορεί να πιάσει η οικονομία -με τις παρούσες συνθήκες που είναι τραγικές- από το 2018 και μετά.
Δηλαδή, θα μας χρεώσουν 3,6 δισ. που θα πληρώσουν οι φορολογούμενοι και αν υπάρξει πάνω από 3,5% πλεόνασμα θα πάει ως αντίμετρα.
Δηλαδή μας κοροϊδεύουν» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Κικίλιας, ο οποίος έκανε λόγο για αποτυχημένη διαπραγμάτευση εξαιτίας της αναξιοπιστίας της κυβέρνησης.
Παράλληλα ο κ. Κικίλιας υποστήριξε ότι η ποσοτική χαλάρωση πάει όλο και πιο πίσω «αν δεν έχει τιναχτεί ήδη στον αέρα» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αδιαφορεί για την ελληνική κοινωνία».
«Δεν υπάρχει κυβέρνηση.
Αν είχαμε κανονική κυβέρνηση με σχέδιο, στόχευση και στρατηγική, η χώρα θα ήταν σε πολύ καλύτερο σημείο» τόνισε ο κ.Κικίλιας, ο οποίος αναφέρθηκε και στην υπόθεση με την αποστολή δεμάτων με εκρηκτικά.
«Έχουμε δύο φακέλους με εκρηκτικά, οι οποίοι ταξίδεψαν από την Ελλάδα σε δύο ευρωπαϊκές χώρες και ο ένας εξερράγη.
Αυτό δείχνει το έλλειμμα ασφάλειας που υπάρχει στη χώρα.
Έχω πει ότι εκεί που δεν υπάρχει ασφάλεια δεν υπάρχει ελευθερία και η ελευθερία είναι προϋπόθεση της δημοκρατίας» υπογράμμισε ο κ.Κικίλιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης