Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Σίγουρα θα επέλθει συμφωνία με τους δανειστές – Ο Τσίπρας θα τα υπογράψει όλα

Λεβέντης: Σίγουρα θα επέλθει συμφωνία με τους δανειστές – Ο Τσίπρας θα τα υπογράψει όλα
Ο πρωθυπουργός δεν έχει περιθώρια να ροκανίζει άλλο τον χρόνο υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Τη βεβαιότητα του ότι η ελληνική κυβέρνηση θα καταλήξει σε συμφωνία με τους δανειστές εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος εκτίμησε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα υπογράψει τα μέτρα που του ζητούν οι δανειστές.
«Πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας θα τα υπογράψει όλα.
Δεν έχει περιθώρια να ροκανίζει χρόνο.
Σίγουρα θα επέλθει η συμφωνία.
Το δύσκολο είναι πώς θα το περάσει στη Βουλή και μετά αν η κοινωνία αντέχει τόσο στενό κορσέ» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Λεβέντης.
Επιπλέον ο κ.Λεβέντης υποστήριξε πως δεν θα υπάρξουν αντίμετρα, και ότι αν υπάρξουν, αυτά δεν θα αφορούν αυτούς που θα πληγούν από τα μέτρα.
Ερωτηθείς για το εάν θα μπορούσε να συνεργαστεί με τη ΝΔ μετά τις εκλογές ο κ.Λεβέντης επανέλαβε την πάγια θέση ότι είναι έτοιμος να συνεργαστεί με τη ΝΔ υπό την προϋπόθεση ότι θα γίνουν δεκτά τα 9 σημεία που ζητά το κόμμα του.
«Εμείς δεν ζητάμε υπουργεία, δεν ζητάμε τίποτα ως λάφυρο.
Εμείς ευχαρίστως θα δώσουμε ότι έχουμε 10-20 βουλευτές, ότι έχει η Ένωση Κεντρώων, ευχαρίστως τους προσφέρει στο πρώτο κόμμα προς σχηματισμό κυβέρνησης χωρίς να ζητάμε ούτε μία γενική γραμματεία, ούτε ένα υπουργείο.
Αρκεί να μου δώσει την υπόσχεση ο Πρωθυπουργός ότι εντός εξαμήνου οι 300 βουλευτές θα γίνουν 200, οι συντάξεις των πλουσίων θα καταργηθούν για να βοηθήσουμε αναπήρους και πολυτέκνους, οι πολλές συντάξεις να συγχωνευτούν σε μία με ανώτερο πλαφόν τα 1.500 ευρώ» τόνισε ο κ.Λεβέντης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης