Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σβίγκου: Το μόνο που κάνει η ΝΔ είναι να προσπαθεί να τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια της κυβέρνησης

Σβίγκου: Το μόνο που κάνει η ΝΔ είναι να προσπαθεί να τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια της κυβέρνησης
Θα συνεχίσει ο κ.Μητσοτάκης να παρακαλά τους Ευρωπαίους να ρίξουν την ελληνική κυβέρνηση διερωτήθηκε η κα.Σβίγκου
Την θέση ότι το μόνο που κάνει η ΝΔ είναι να προσπαθεί να τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια της κυβέρνησης διατύπωσε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, η οποία υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένει να δει τη στάση που θα τηρήσει ο κ.Μητσοτάκης στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
«Θα συνεχίσει να παρακαλά τους Ευρωπαίους να ρίξουν την ελληνική κυβέρνηση;.
Θα ζητήσει ρύθμιση για το χρέος, θα ζητήσει μειωμένα πρωτογενή πλεονάσματα, θα ζητήσει τα αντίμετρα να κατευθυνθούν στους συνταξιούχους.
Τι θα ζητήσει;» διερωτήθηκε η κα.Σβίγκου, υπογραμμίζοντας ότι «η Ν.Δ. δεν ψήφισε ούτε τη στήριξη στους συνταξιούχους, επειδή αυτό δεν είχε συμφωνηθεί με τους δανειστές».
«Αυτό την ένοιαζε.
Το πώς θα πάρουμε την άδεια από τους δανειστές.
Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι υπάρχει κυβέρνηση η οποία μπορεί να κάνει κάτι απέναντι στους δανειστές και στις απαιτήσεις τους» είπε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία κατηγόρησε τη ΝΔ ότι επιμένει στην καταστροφολογία και στην κινδυνολογία.
«Η ΝΔ συνεχίζει να επιμένει σε πρόσθετες περικοπές κρατικών δαπανών, γνωρίζοντας ότι έχουν τόσο περικοπεί οι κρατικές δαπάνες τα τελευταία χρόνια - και μιλώ για τα χρήματα που δίνονται στα σχολεία, στα νοσοκομεία κ.λπ. - που αν υπήρχε κι άλλη θηλιά σε αυτά τα έξοδα, δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει καμία δημόσια δομή και δεν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για κοινωνικό κράτος» υποστήριξε η κα.Σβίγκου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης