Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης: Βιάστηκε να πανηγυρίσει για το Eurogroup η κυβέρνηση – Στέλνει αντιφατικά μηνύματα

Χατζηδάκης: Βιάστηκε να πανηγυρίσει για το Eurogroup η κυβέρνηση – Στέλνει αντιφατικά μηνύματα
Οι αποφάσεις για το χρέος έχουν μετατεθεί, ο στόχος για πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% του ΑΕΠ θα παραμείνει για χρόνια είπε ο κ.Χατζηδάκης
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για τα αποτελέσματα του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης, ο οποίος την κατηγόρησε ότι βιάστηκε να πανηγυρίσει.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Χατζηδάκης και αναφερόμενος στις δηλώσεις του Γ. Δραγασάκη ότι η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να συγκρουστεί με το ΔΝΤ για ορισμένα μέτρα, είπε πως «θα πρέπει καλύτερα να τα πει αυτά σε υπουργούς όπως ο Νίκος Παππάς και ο Χρήστος Σπίρτζης, οι οποίοι θριαμβολογούν».
«Η κυβέρνηση βιάστηκε να πανηγυρίσει διότι περιμένει την επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα.
Όμως ξεχνά ότι οι αποφάσεις για το χρέος έχουν μετατεθεί, ενώ παράλληλα ο στόχος για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ θα παραμείνει για χρόνια» τόνισε ο κ.Χατζηδάκης, επισημαίνοντας πως η συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα δεν έχει ακόμα «κλειδώσει» και αυτό γεννά αβεβαιότητα.
«Η κυβέρνηση είναι επιρρεπής στα πανηγύρια και προσπαθεί να κρύψει έναν ελέφαντα σε μια ντουλάπα» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης