Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Η αξιολόγηση θα έπρεπε να είχε ήδη κλείσει – Η κυβέρνηση ευθύνεται για την καθυστέρηση

Κικίλιας: Η αξιολόγηση θα έπρεπε να είχε ήδη κλείσει – Η κυβέρνηση ευθύνεται για την καθυστέρηση
Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα απολύσει υπαλλήλους αλλά δεν θα δεχθεί μονιμοποιήσεις συμβασιούχων είπε ο κ.Κικίλιας
Την θέση ότι η αξιολόγηση θα έπρεπε να είχε κλείσει εδώ και καιρό και ότι για αυτήν την καθυστέρηση ευθύνεται η κυβέρνηση διατύπωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Β. Κικίλιας.
Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κ.Κικίλιας κατηγόρησε την κυβέρνηση για πολλές και αντιφατικές δηλώσεις στελεχών της αναφορικά με την αξιολόγηση.
Ωστόσο ο κ.Κικίλιας έδωσε ιδιαίτερο βάρος στην επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στο Βερολίνο.
Όπως είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, ο κ.Μητσοτάκης παρουσίασε τόσο στην Angela Merkel όσο και στον Wolfgang Schaeuble «το πρόγραμμα της ΝΔ για την έξοδο της χώρας από τη κρίση, με έμφαση στην ανάπτυξη την προσέλκυση επενδύσεων, καθώς και μία πλήρη πρόταση για το μεταναστευτικό».
«Ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποίησε στο εξωτερικό την ίδια γλώσσα που χρησιμοποιεί και στο εσωτερικό.
Μετέφερε στους συνομιλητές του τις σκληρές προσπάθειες που έχει κάνει ο ελληνικός λαός και επισήμανε ότι οι κόποι και οι θυσίες του δεν πρέπει να πάνε χαμένες.
Ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ότι η θέση της χώρας είναι στην καρδιά της Ευρωζώνης, απορρίπτοντας σενάρια που διακινούνται και στο εσωτερικό για επιστροφή στην δραχμή» ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Κικίλιας.
Επιπλέον, ο εκπρόσωπος της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και για τις προσλήψεις στο δημόσιο τομέα, τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα κάνει απολύσεις υπαλλήλων», ωστόσο,  υποστήριξε ότι «δεν θα γίνουν δεκτές οι μονιμοποιήσεις συμβασιούχων με παράνομο τρόπο»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης