Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Ο Τσίπρας έχει ήδη αποδεχθεί και συμφωνήσει τα μέτρα – Να πει την αλήθεια

Κικίλιας: Ο Τσίπρας έχει ήδη αποδεχθεί και συμφωνήσει τα μέτρα – Να πει την αλήθεια
Το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι να κρατήσει την καρέκλα είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ
Την θέση ότι ο πρωθυπουργός έχει ήδη αποδεχθεί και συμφωνήσει νέα μέτρα διατύπωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Β. Κικίλιας, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η καρέκλα και η εξουσία.
«Ο κ. Τσίπρας έχει, ήδη, αποδεχτεί και έχει, ήδη, συμφωνήσει για τα μέτρα τα οποία απορρέουν από την υπογραφή του, αυτή που έβαλε διά του κ. Τσακαλώτου στο τελευταίο Eurogroup και μιλάει για υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα για αρκετά χρόνια μετά το 2018.
Άρα, ας μην κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό και να βγουν να πουν την αλήθεια.
Ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει, δεν είναι η ευημερία της ελληνικής οικογένειας, δεν είναι οι αντοχές της ελληνικής κοινωνίας και της ελεύθερης αγοράς που γονατίζουν, είναι η καρέκλα τους» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Κικίλιας
«Στην κυβέρνηση κρίνουν και αποφασίζουν απλά να δραματοποιήσουν μία κατάσταση και να την πάνε λίγο παρακάτω, για να μπορέσουν να καταπιούν το χάπι οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, αλλά και να το περάσουν όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα, στα κρυφά, στην ελληνική κοινωνία.
Το ερώτημα που πρέπει να κάνετε από σήμερα είναι στους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αν θα τολμήσουν να ψηφίσουν τα μέτρα που θα φέρει ο κ. Τσίπρας για να μείνουν στην καρέκλα ή δεν θα τα ψηφίσουν» υποστήριξε ο κ.Κικίλιας, τονίζοντας ότι «στην κυβέρνηση ξέρουν μόνο να υπερφορολογούν τους πάντες και να βάζουν από το παράθυρο εγκάθετους, κομματικούς υπαλλήλους ή προθύμους».
«Η ΝΔ έχει μια άλλη πρόταση και φιλοδοξεί να αλλάξει την πορεία της οικονομίας λέγοντας την αλήθεια» είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης