Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Όταν έρθουμε στην Κυβέρνηση ο νόμος και η τάξη θα επιστρέψουν στη χώρα

Μητσοτάκης: Όταν έρθουμε στην Κυβέρνηση ο νόμος και η τάξη θα επιστρέψουν στη χώρα
Την Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής επισκέφτηκε ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης
Αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αστυνομικούς για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ασκούν τα καθήκοντά τους, αλλά και για θέματα που άπτονται της ασφάλειας των πολιτών.
Μετά τη συνάντηση, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους αστυνομικούς, προσθέτοντας «τα παιδιά αυτά αγωνίζονται καθημερινά για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, πολλές φορές υπό αντίξοες συνθήκες, ρισκάροντας ακόμα και την ίδια τους τη ζωή.
Μαζί με όλους τους Έλληνες, αναγνωρίζουμε τη μεγάλη τους συμβολή και τους οφείλουμε ένα ευχαριστώ».
Δυστυχώς, σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη,» το έργο των γυναικών και των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. δυσχεραίνεται, αφενός λόγω του πεπαλαιωμένου εξοπλισμού που διαθέτουν, αφετέρου λόγω της έλλειψης πραγματικής στήριξης από την σημερινή πολιτική ηγεσία.
Αποτέλεσμα: Ένα τεράστιο έλλειμα ασφάλειας των συμπολιτών μας».
Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε για μια ακόμη φορά, την προσωπική του δέσμευση ότι, «όταν έρθουμε στην Κυβέρνηση, ο νόμος και η τάξη θα επιστρέψουν σε ολόκληρη τη χώρα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης