Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Ετοιμάζει τα μπογαλάκια του ο Τσίπρας – Δεξιά παρένθεση Μητσοτάκη, Γεννηματά

Λεβέντης: Ετοιμάζει τα μπογαλάκια του ο Τσίπρας – Δεξιά παρένθεση Μητσοτάκη, Γεννηματά
Μετά το εγχείρημα Μητσοτάκη, θα ακολουθήσει οικουμενική κυβέρνηση υπογράμμισε ο κ.Λεβέντης
Την εκτίμηση πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν αντέχει άλλο και πως «ετοιμάζει τα μπογαλάκια» του διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, ο οποίος υπογράμμισε πως οι δανειστές δεν πρόκειται να υποχωρήσουν στις απαιτήσεις τους στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης για το κλείσιμο της αξιολόγησης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Λεβέντης υπογράμμισε πως οι πρόωρες εκλογές θα βγάλουν κυβέρνηση Μητσοτάκη, στην οποία θα συμμετάσχει και η Δημοκρατική Συμπαράταξη, καθώς όπως είπε Μητσοτάκης και Γεννηματά έχουν έρθει σε συμφωνία με αφορμή τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ στη διατήρηση της ενισχυμένης απλής αναλογικής.
Ωστόσο, ο κ.Λεβέντης, έκανε λόγο για δεξιά παρένθεση Μητσοτάκη – Γεννηματά, η οποία και αυτή θα μείνει στην εξουσία για πέντε μήνες καθώς, όπως είπε, οι δανειστές δεν πρόκειται να αποδεχθούν αυτά που λέει ο πρόεδρος της ΝΔ για μείωση της φορολογίας και θα ακολουθήσει οικουμενική κυβέρνηση.
«Συμμετέχουμε σε κυβερνητικό σχήμα μόνο με οικουμενική» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος υποστήριξε πως αν και δεν είναι υπέρ των απολύσεων, πρέπει να απομακρυνθούν οι αργόμισθοι από το Δημόσιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης