Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Όλα στο φως» για το τρίγωνο της διαπλοκής η εντολή Τσίπρα – Επιβεβαίωση του BN

«Όλα στο φως» για το τρίγωνο της διαπλοκής η εντολή Τσίπρα – Επιβεβαίωση του BN
Στο Πολιτικό Συμβούλιο συζητήθηκε εκ νέου και ο σχεδιασμός των εξορμήσεων με αφορμή τη 2ετή διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ
«Όλα στο φως» για τις υποθέσεις σκανδάλων και διαφθοράς που βρίσκονται υπό έρευνα ήταν η καθαρή εντολή του πρωθυπουργού στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβούλιου, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο Αλέξης Τσίπρας επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του bankingnews.gr με τίτλο «Επιχείρηση όλα στο φως» (περισσότερα εδώ), ζήτησε να βγουν στην επιφάνεια το σύνολο των ενεργειών κ οι συμπεριφορές που συγκρότησαν το τρίγωνο διαπλοκής, τονίζοντας πως αυτός είναι ο πολιτικός στόχος.
Υψηλόβαθμη κομματική πηγή, αναφερόμενη στο πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τα δάνεια των κόμματων και ΜΜΕ, σημείωνε ότι δεν προκύπτει είναι ενδείξεις για τέλεση παράνομων πράξεων από πρώην υπουργούς άρα δεν προκύπτουν ενδείξεις ποινικών ευθυνών, ωστόσο δεν απέκλειε ότι μπορεί να υπάρξουν ενδείξεις για ευθύνες πολιτικών προσώπων.
Η ίδια πηγή σημείωνε πως επιβεβαιώνεται αυτό που έλεγε τόσα χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι υπήρχε τρίγωνο διαπλοκής μεταξύ τραπεζών – ΜΜΕ – πολιτικού συστήματος, που αποτέλεσε και τον πυρήνα παθογενειών χώρας.
Επιπλέον, στο Συμβούλιο τονίστηκε πως έχει σημασία η συνέχιση της έρευνας, καθώς δεν τελειώνει στα συμπεράσματα της Εξεταστικής και πως στο ιστορικό των υποθέσεων καταγράφεται σωρεία παράνομων πράξεων και ως εκ τούτου θα υπάρξει μεγάλη συνέχεια.
Στο Πολιτικό Συμβούλιο συζητήθηκε εκ νέου και ο σχεδιασμός των εξορμήσεων με αφορμή τη 2ετή διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Η εξόρμηση στην κοινωνία και τους πολίτες θα περιλαμβάνει περιοδείες υπουργών αλλά και τουλάχιστον μία κεντρική εκδήλωση με ομιλητή τον πρωθυπουργό.
Στόχος είναι ο απολογισμός του κυβερνητικού έργου και το «άνοιγμα» προς τους πολίτες (περισσότερα εδώ).

Δ.Α.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης