Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο εξόδου από την κρίση – Ο Μητσοτάκης εκπροσωπεί την πρόοδο

Κικίλιας: Η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο εξόδου από την κρίση – Ο Μητσοτάκης εκπροσωπεί την πρόοδο
Η ΝΔ έχει πλατιά λαϊκή βάση, είναι ανοιχτή με στόχο ένα εθνικό πρόγραμμα ανασυγκρότησης είπε ο κ.Κικίλιας
Η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο εξόδου από την κρίση υποστήριξε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Β. Κικίλιας, τονίζοντας ότι κατά την χθεσινή συζήτηση στη Βουλή αναδείχθηκε τι είναι ο Μητσοτάκη και τι ο Τσίπρας.
«Ο κ. Μητσοτάκης εκπροσωπεί την πρόοδο, τις επενδύσεις, την κοινή λογική, ενώ ο κ. Τσίπρας την συντήρηση, τον λαϊκισμό, τον τυχοδιωκτισμό και τη λογική των μεθοδεύσεων για να διατηρήσει την καρέκλα του.
Κανείς πλέον, κανένα κόμμα ή φορέας δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος στο κάλεσμα της πατριωτικής ευθύνης και για αυτό ζητάμε εκλογές» είπε ο κ.Κικίλιας, ο οποίος αναφέρθηκε στη στρατηγική διεύρυνσης του κόμματος αναφέροντας τη συνεργασία με τη Δράση αλλά και την τοποθέτηση του Γ. Καλλιάνου ως αναπληρωτή γραμματέα επιστημονικών φορέων του κόμματος.
«Ανοίξαμε το κόμμα με το μητρώο στελεχών, η ΝΔ έχει πλατιά λαϊκή βάση.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεγάλωσε την παράταξη και στα πλαίσια αυτά, όσοι ασπάζονται αρχές και αξίες είναι καλοδεχούμενοι.
Το προσκλητήριο δεν σταματά εδώ.
Η κυβέρνηση που θα σχηματίσει μετά τις εκλογές, θα είναι των πιο άξιων» είπε ο κ. Κικίλιας επισημαίνοντας ότι η ΝΔ είναι ανοιχτή σε φορείς, κόμματα και παρατάξεις του δημοκρατικού τόξου, με στόχο ένα εθνικό πρόγραμμα ανασυγκρότησης.
Αναφερόμενος στις δηλώσεις Thomsen για την ανεργία, ο κ. Κικίλιας τόνισε πως η σημερινή πραγματικότητα για την οικονομία είναι πολύ άσχημη και πως η πορεία δεν είναι αισιόδοξη.
«Η οικονομία και η κοινωνία μπορεί να εκπλήξουν ευχάριστα αν φύγουμε από τον λαϊκισμό, με σχέδιο μεταρρυθμίσεων.
Είναι η συμφωνία αλήθειας της ΝΔ» είπε ο κ.Κικίλιας, ο οποίος υποστήριξε πως η ΝΔ δεν θα προχωρήσει σε καμία απόλυση δημοσίου υπαλλήλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης