Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει τα πάντα κάτω από το τραπέζι – Διαπραγματεύεται υποκριτικά

Κικίλιας: Η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει τα πάντα κάτω από το τραπέζι – Διαπραγματεύεται υποκριτικά
Η κυβέρνηση έχει δεσμεύσει την χώρα και μετά το 2018 υποστήριξε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ
Την θέση ότι η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει τα πάντα κάτω από το τραπέζι με τους δανειστές διατύπωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Β. Κικίλιας, ο οποίος υποστήριξε πως η κυβέρνηση έχει δεσμεύσει την χώρα και μετά το 2018 και ότι με τη διαπραγματευτική της τακτική τινάζει στον αέρα τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.
«Εμείς ευελπιστούμε να κλείσει η 2η αξιολόγηση και να κλείσει το συντομότερο δυνατόν.
Θέλουμε να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Έχουμε την εμπειρία όμως της 1ης αξιολόγησης που διήρκεσε 15 μήνες μέχρι να κλείσει και έκλεισε με υπερταμείο, με κόφτη, με περικοπές μισθών και συντάξεων.
Είναι πικρή η εμπειρία μας από τις διαπραγματεύσεις αυτής της κυβέρνησης.
Θεωρούμε ότι υποκριτικά διαπραγματεύεται, τα έχει συμφωνήσει όλα κάτω από το τραπέζι και ο τρόπος με τον οποίο το κάνει τινάζει στον αέρα τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Κικίλιας, ο οποίος επικαλούμενος δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι δεν έχει συντελεστεί καμία πρόοδος στα ανοιχτά θέματα της αξιολόγησης από υπαιτιότητα της κυβέρνησης, υποστήριξε πως η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει τα επικοινωνιακά παιχνίδια και να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό.
Ερωτηθείς αν βρισκόμαστε μπροστά σε τέταρτο μνημόνιο και μετά το 2018 ο κ. Κικίλιας είπε ότι πιστεύει πως «έχει ήδη δεσμεύσει η κυβέρνηση τη χώρα και μετά το 2018».
«Με τις υπογραφές της και την ευθύνη την οποία έχει αναλάβει δυστυχώς, με την τραγική διαπραγμάτευση του 2015 και του 2016 και ως απόρροια των πολιτικών αυτών που ήταν του ψεύτικου τσαμπουκά και τυχοδιωκτικές.
Δεν είχαν στόχευση, δεν είχαν στρατηγική» τόνισε ο κ.Κικίλιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης