Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας (ΝΔ): Επέκταση του μνημονίου σημαίνει η επέκταση του κόφτη

Κικίλιας (ΝΔ): Επέκταση του μνημονίου σημαίνει η επέκταση του κόφτη
«Ο κ. Τσίπρας με τον τρόπο που πολιτεύτηκε ζημίωσε τη χώρα», αναφέρει ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Β. Κικίλιας
Η επέκταση του «κόφτη», σημαίνει επέκταση του μνημονίου, υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Real News».
Μάλιστα, σε ερώτηση για το εάν οι δανειστές στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα τονίζει ότι «ο κ. Τσίπρας με τον τρόπο που πολιτεύτηκε ζημίωσε τη χώρα.
Την έχει βάλει σε δυσμενή προεκλογική περίοδο, η διάρκεια της οποίας θα καθορίσει το πόσο μεγάλη θα είναι η ζημιά».
Ακόμη, ο κ. Κικίλιας σημειώνει ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης και θέλει και μπορεί να επιτύχει εκεί που ο κ. Τσίπρας απέτυχε», ενώ αφήνει αιχμές για τους δανειστές.
Όπως αναφέρει «ευθύνη έχουν και όσοι διακατέχονται από ιδεοληψίες, φανατισμό και συμπεριφέρονται χωρίς να προσμετρούν τα δεδομένα της ελληνικής οικονομίας και του ευρωπαϊκού περιβάλλοντος».
Ξεκαθαρίζει δε, ότι «κανείς από τους εταίρους δεν πιέζει» τον πρόεδρο της Ν.Δ., για τη στρατηγική του να ζητά πρόωρες εκλογές, ενώ για την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ πριν από ένα χρόνο, τονίζει ότι «σηματοδοτεί το άνοιγμα της Ν.Δ., σε όλη την ελληνική κοινωνία».
Κάνοντας αναφορά στο Κυπριακό, ενόψει της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη τη Δευτέρα, ο κ. Κικίλιας αναφέρει ότι η Ν.Δ., «στηρίζει τις προσπάθειες του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, για λύση βιώσιμη και λειτουργική που θα έχει πάνω απ' όλα την αποδοχή του κυπριακού λαού χωρίς στρατεύματα κατοχής και επεμβατικά δικαιώματα με σεβασμό στις αποφάσεις του ΟΗΕ.
Η Ν.Δ θα τηρήσει στάση εθνικής ευθύνης σεβόμενη την πάγια αρχή "η Κύπρος αποφασίζει και η Ελλάδα συμπαρίσταται"».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης