Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καμίνης: Συνολικά 67 καταστήματα καταστράφηκαν από τα χθεσινά επεισόδια στο Σύνταγμα

Καμίνης: Συνολικά 67 καταστήματα καταστράφηκαν από τα χθεσινά επεισόδια στο Σύνταγμα
Συνολικά 67 καταστήματα καταστράφηκαν κατά τα χθεσινά (18 Ιουλίου 2017) εκτενή επεισόδια στην περιοχή της οδού Ερμού, στο πλαίσιο της κινητοποίησης αλληλέγγυων προς την Ηριάννα, σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης.
Μιλώντας στα «Παραπολιτικά», ο κ. Καμίνης διαμήνυσε ότι η ανομία στην πόλη πρέπει να σταματήσει και τόνισε ότι ευθύνες έχουν όλοι, και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ενώ ζήτησε να κάτσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι και να συζητήσουν τι θα γίνει με την ανομία στην πρωτεύουσα.
Σε ξεχωριστές του δηλώσεις, ο κ. Καμίνης έκανε λόγο για συστηματική, μελετημένη επίθεση απέναντι στην οικονομική ζωή της πόλης και ειδικότερα στο κέντρο που γίνεται τον τελευταίο καιρό.
«Υπάρχουν κάποιοι που μεθοδευμένα επιτίθενται στην οικονομική αναζωογόνηση της περιοχής γιατί ξέρουν ότι όσο ανεβαίνει το κέντρο, αυτό αντανακλά σε ολόκληρη την πόλη και θέλουν αυτό να το σταματήσουν.
Είτε μιλάμε για τους τραμπούκους, που έρχονται τις Κυριακές και εμποδίζουν τους καταστηματάρχες να ανοίξουν, είτε μιλάμε για τους άλλους με τις βαριοπούλες, μιλάμε για δυο διαφορετικές εκδοχές του ίδιου φαινομένου που εντάσσονται όμως στην ίδια στρατηγική», είπε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης