Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καμία ανάληψη ευθύνης για τη βόμβα στη Eurobank – Που στρέφονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής

Καμία ανάληψη ευθύνης για τη βόμβα στη Eurobank – Που στρέφονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής
Ανοιχτοί όλοι οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας
Καμία ανάληψη ευθύνης για την χθεσινοβραδινή έκρηξη βόμβας στην είσοδο του κτηρίου που στεγάζονται τα γραφεία της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της Eurobank, στην οδό Σανταρόζα 7, στο κέντρο της Αθήνας δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής, την ώρα που οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση.
Σημειώνεται πως για την έκρηξη, η οποία σημειώθηκε στις 22:38 το βράδυ της Τετάρτης 19/4, υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα, με την αστυνομία να προχωρά άμεσα στον αποκλεισμό της περιοχής, αποτρέποντας έτσι πιθανούς τραυματισμούς ανθρώπων.
Ο εκρηκτικός μηχανισμός, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ήταν μέσα σε τσάντα που, σύμφωνα με μαρτυρίες, άφησαν έξω από το κτίριο της τράπεζας δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα.
Η έκρηξη ήταν ιδιαίτερα ισχυρή και έσπασε τζάμια σε πολλά κτίρια της περιοχής.
Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία συλλέγει στοιχεία, μαρτυρίες και οπτικό υλικό από κάμερες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κάμερες έχουν «πιάσει» τα δύο άτομα που φέρονται να άφησαν την τσάντα με τον εκρηκτικό μηχανισμό μπροστά από το κτήριο της τράπεζας.
Αναφέρεται μάλιστα ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός που χρησιμοποιήθηκε παραπέμπει σε εκείνον που είχε τοποθετηθεί αλλά δεν είχε εκραγεί έξω από το υπουργείο Εργασίας.
Πάντως όλοι οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας είναι ανοιχτοί, καθώς στην κυκλοφορία δόθηκε λίγο πριν από τις 08:00 το πρωί και η Πανεπιστημίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης