Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στον Κορυδαλλό επέστρεψε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, μετά το εξιτήριο από το «Αττικόν»

Στον Κορυδαλλό επέστρεψε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, μετά το εξιτήριο από το «Αττικόν»
Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα μεταχθεί αύριο στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου θα απολογηθεί η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη
Στο κελί του στον Κορυδαλλό επέστρεψε νωρίτερα σήμερα 21 Φεβρουαρίου 2017 ο Άκης Τσοχατζόπουλος, μετά το εξιτήριο που έλαβε από το Νοσοκομείο «Αττικόν» όπου και νοσηλευόταν φρουρούμενος από την 6η ημέρα του τρέχοντος μήνα.
Ο συνήγορός του, Λεωνίδας Κοτσαλής, δήλωσε ότι «με απόφαση των θεραπόντων ιατρών του Α.Α. Τσοχατζόπουλου του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αττικόν, ολοκληρώθηκε η παραμονή του πρώην Υπουργού στην Αγγειοχειρουργική Κλινική και εντός της ημέρας θα μεταχθεί στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κορυδαλλού».
Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα μεταχθεί αύριο στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου θα απολογηθεί η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη.
Σε περίπτωση που δεν απολογηθεί η κατηγορούμενη, θα ξεκινήσει την απολογία του ο πρώην Διευθυντής Εξοπλιστικών προγραμμάτων του ΥΠΕΘΑ, Γιάννης Σμπώκος.
Ο πρώην υπουργός εκτίει ποινή 20ετούς κάθειρξης στις φυλακές Κορυδαλλού για παράνομα χρήματα που φέρεται να έλαβε από τις προμήθειες των υποβρυχίων και των πυραύλων TOR-Μ1.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης