Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Εθνική Τράπεζα: Βραβεία ποιότητας στον διαγωνισμό Facilities Management Awards 2017

Εθνική Τράπεζα: Βραβεία ποιότητας στον διαγωνισμό Facilities Management Awards 2017
Κορυφαίες διακρίσεις στην κατασκευή, ανακατασκευή και διαχείριση εγκαταστάσεων  απέσπασε, για μία ακόμη χρονιά, η Εθνική Τράπεζα μέσω του Group Real Estate, συμμετέχοντας στον διαγωνισμό Facilities Management Awards 2017.
Ειδικότερα, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 10 Οκτωβρίου, το βράδυ στην Αθήνα, η τελετή των Βραβείων ξεκίνησε με την απονομή τιμητικών διακρίσεων στην Εθνική Τράπεζα, για την κατασκευή της νέας πτέρυγας χειρουργείων στο Γενικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου το ύψος της δαπάνης ανήλθε στα €30 εκατ. και λόγω της χρηστής διαχείρισης κάλυψε έργο και εξοπλισμό αξίας €45 εκατ, καθώς  και την ανακαίνιση της  οικίας του Άγγελου Σικελιανού στη Λευκάδα, όπου δημιουργήθηκε το Μουσείο Α. Σικελιανός, μια δωρεά που ξεπέρασε το €1.6 εκατ.
Επιπλέον, στη συνέχεια, απονεμήθηκαν στην  Τράπεζα 3 βραβεία Gold για την ανακαίνιση του παλαιού  Χρηματιστηρίου Αθηνών, στην οδό Σοφοκλέους, για το καινοτόμο σύστημα διενέργειας  ηλεκτρονικών διαγωνισμών τεχνικών έργων μέσω ανασχεδιασμού της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της CosmoOne βάσει διεθνών πρακτικών και αναγκών της τράπεζας, καθώς και για το  σχετικό  λογισμικό SAP PM HelpdesK για την ολοκληρωμένη διαχείριση αιτημάτων προληπτικής και επεμβατικής συντήρησης.
Επίσης, βραβείο Silver στην κατηγορία Operation απονεμήθηκε για το ολοκληρωμένο πλαίσιο συντήρησης των εγκαταστάσεων του Ομίλου, που περιλαμβάνει, πλέον του συμβατικού αντικειμένου, την συνεχή επικαιροποίηση όλων των απαραίτητων πιστοποιητικών λειτουργίας βάσει νομοθεσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης