Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Νέα υπηρεσία από την SAP για το SAP Leonardo με στόχο την ψηφιακή καινοτομία

tags :
Νέα υπηρεσία από την SAP για το SAP Leonardo με στόχο την ψηφιακή καινοτομία
Οι πελάτες θα μπορούν να συνεργαστούν και να υποστηρίξουν τις δεσμεύσεις της SAP για την επίτευξη λύσεων σύμφωνα με τους 17 παγκόσμιους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών
Η SAP ανακοίνωσε πρόσφατα τη διεύρυνση του SAP Leonardo μέσω του SAP Next-Gen, μιας υπηρεσίας που δίνει νέες ευκαιρίες στις επιχειρήσεις προκειμένου να συνδέονται μεταξύ τους σε μια ανοιχτή κοινότητα με στόχο την γρήγορη ανάπτυξη και ανταλλαγή καινοτόμων ιδεών.
Οι ευκαιρίες αυτές που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, συμμετοχή σε ομάδες σχετικές με επιχειρήσεις και τεχνολογίες, ενθαρρύνουν την επικοινωνία με thought leaders, οι οποίοι βοηθούν τις εταιρίες-πελάτες να επαναπροσδιορίσουν το μέλλον τους μέσα από το SAP Leonardo, να θέσουν τις βάσεις για καινοτομία σε συνεργασία με start ups και να αναπτύξουν τις δεξιότητες μιας «έξυπνης» επιχείρησης.
«Το SAP Next-Gen στοχεύει στη δημιουργία νέων διασυνδέσεων μεταξύ των επιχειρήσεων και 3.200+ εκπαιδευτικών ινστιτούτων σε 111 χώρες μέλη του δικτύου SAP Next-Gen, καθώς και starts ups, στον χώρο της τεχνολογίας και οργανισμών ικανών να στηρίξουν αυτό τον σκοπό» ανέφερε η Ann Rosenberg, senior vice president and global head of SAP Next-Gen.
«Οι πληροφορίες από ακαδημαϊκούς και ερευνητές σχετικά με θέματα όπως το Blockchain και machine learning, καθώς και οι επαφές με startups, accelerators, συνεργάτες από τον χώρο της τεχνολογίας και καταρτισμένα στελέχη της SAP, είναι ιδιαίτερα σημαντικές.
Μέσω αυτών, οι πελάτες θα μπορούν να συνεργαστούν και να υποστηρίξουν τις δεσμεύσεις της SAP για την επίτευξη λύσεων σύμφωνα με τους 17 παγκόσμιους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών.
Στους στόχους αυτούς περιλαμβάνεται ο στόχος 4 για ποιοτική εκπαίδευση καθώς και ο στόχος 9 για την οικοδόμηση ευέλικτων υποδομών, την προώθηση της βιώσιμης βιομηχανοποίησης χωρίς αποκλεισμούς και την προώθηση της καινοτομίας.»
Οι υπηρεσίες του SAP Next-Gen παρέχονται μέσα από την συνδρομή σε πλατφόρμες που ανήκουν στους 25 διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους που δραστηριοποιείται η SAP, καθώς και στα IoT, machine learning, Blockchain και analytics, μέρος του SAP Leonardo.
Επιπλέον, σε πλατφόρμες άλλων τεχνολογιών όπως VR/AR, robotics, drones, και εφαρμογές για λογισμικά iOS.
Οι παροχές της πλατφόρμας μπορούν να διανεμηθούν μέσα από διαφορετικά λογισμικά για science fiction thinking, exponential thinking, design thinking, purpose driven thinking και next-gen change management.
Τέλος οι υπηρεσίες διατίθενται και για λογισμικά ειδικής θεματολογίας, συμπεριλαμβανομένης της προώθησης των εκπαιδευτικών ευκαιριών για τις γυναίκες, αλλά και του προγράμματος Snap!, μιας γλώσσας προγραμματισμού που επιτρέπει σε μαθητές να δημιουργούν διαδραστικές κινούμενες εικόνες, παιχνίδια, ιστορίες και πολλά άλλα, μαθαίνοντας παράλληλα να λειτουργούν με μαθηματικό και υπολογιστικό τρόπο σκέψης.
Μέσα από το πρόγραμμα SAP Young Thinkers, το SAP Next-Gen δημιούργησε το Snap!, σε ανοιχτή συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Berkeley στην Καλιφόρνια.
Στόχος του είναι να εμπνεύσει και να παρέχει στους σπουδαστές δυνατές ιδέες στον τομέα των ηλεκτρονικών υπολογιστών μέσω του προγράμματος σπουδών “Beauty and Joy of Computing”.
Κατά την διάρκεια του SAP Academic Conference EMEA έγινε γνωστό σε κλάδους επιχειρήσεων, πληροφορικής και άλλους, πώς το νέο αυτό πρόγραμμα σπουδών ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε 100 καθηγητές γυμνασίου στη Νέα Υόρκη.
Φέτος φιλοξενήθηκε στο SAP Leonardo Center στη Νέα Υόρκη, σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα που το SAP Next-Gen στοχεύει να κλιμακώσει σε παγκόσμιο επίπεδο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης