Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Η σειρά Food Service της ΒΙ.ΚΗ. ανανεώνεται

tags :
Η σειρά Food Service της ΒΙ.ΚΗ. ανανεώνεται
H ΒΙ.Κ.Η. η αγαπημένη εταιρία αλλαντικών από την Ήπειρο δημιουργεί νέες συσκευασίες για την επαγγελματική σειρά Food Service
H ΒΙ.Κ.Η. η αγαπημένη εταιρία αλλαντικών από την Ήπειρο δημιουργεί νέες συσκευασίες για την επαγγελματική σειρά Food Service.  
Πιο συγκεκριμένα, τα αλλαντικά της σειράς Food Service, που απευθύνεται αποκλειστικά στους επαγγελματίες της εστίασης, θα διατίθενται σε βελτιωμένες συσκευασίες ώστε οι συνεργάτες της ΒΙ.Κ.Η. σε όλη τη χώρα να απολαμβάνουν τα προϊόντα της με μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια, ενώ οι νέες συσκευασίες εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διάρκεια στην γεύση! Η σειρά Food Service, με την υπογραφή ποιότητας της ΒΙ.Κ.Η., ανανεώνεται ώστε κάθε συνεργάτης να βγαίνει παντού κερδισμένος!
Η Βιομηχανία Κρέατος Ηπείρου (ΒΙ.Κ.Η.) με παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και τέσσερις δεκαετίες δημιουργεί με πάθος εκλεκτά, παραδοσιακά αλλαντικά με αυθεντικές γεύσεις και αγνά υλικά, σαν άλλοτε.
Από διαλεχτά κομμάτια κρέατος Ηπείρου και παραδοσιακές συνταγές, τα αλλαντικά ΒΙ.Κ.Η. «κρύβουν» ολόκληρη τη γευστική ιστορία της περιοχής, ξεχωρίζοντας σταθερά για την ποιότητα και ποικιλία των γεύσεων τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης