Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Δύο χρόνια, εκπαιδευτικά σεμινάρια για ανέργους από την PfB Group στο πλαίσιο ΕΚΕ

tags :
Δύο χρόνια, εκπαιδευτικά σεμινάρια για ανέργους από την PfB Group στο πλαίσιο ΕΚΕ
Κατά την διάρκεια του workshop, οι συμμετέχοντες έμαθαν πώς να προωθούν καλύτερα τον εαυτό τους στην αγορά εργασίας
Ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή τους στα 23 εκπαιδευτικά σεμινάρια αναζήτησης εργασίας, “Market Yourself”, που πραγματοποίησε η People for Business Group (PfB), δήλωσαν οι 507 συμμετέχοντες, που πήραν μέρος, από τον Μάρτιο του 2015 έως τον Ιούνιο του 2017.
Ειδικότερα, το 76% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι μέσω των σεμιναρίων κατάφερε να αποκτήσει νέες δεξιότητες, ενώ το 60% πιστεύει ότι η συγκεκριμένη εκπαίδευση θα τον βοηθήσει να βρει δουλειά.  
Τα workshops, διεξήχθησαν από τον εισηγητή κ. Πάνο Μπαλτά, Head of Group Strategic Alliances της PfB Group και τα παρακολούθησαν κυρίως φοιτητές και άνεργοι που αναζητούν εργασία και ενδιαφέρονται να αναπτύξουν την καριέρα τους.
Κατά την διάρκεια του workshop, οι συμμετέχοντες έμαθαν πώς να προωθούν καλύτερα τον εαυτό τους στην αγορά εργασίας, δημιουργώντας μια συνολική στρατηγική αναζήτησης.
Τα “Market Yourself”, υλοποιούνται σε συνεργασία με τη Samsung Electronics Hellas, στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) της PfB Group για την στήριξη της απασχολησιμότητας των ανέργων, σε μία δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, όπου οι θέσεις εργασίας είναι περιορισμένες.
Σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ο Πάνος Μπαλτάς δήλωσε σχετικά: «Στόχος της PfB Group, ήταν μέσω αυτών των διαδραστικών σεμιναρίων, να ενισχύσουμε με γνώση και συμβουλές τα άτομα που αναζητούν μια νέα εργασία σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό οικονομικό περιβάλλον, όπου οι ευκαιρίες απασχόλησης συνεχώς λιγοστεύουν. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο στόχος αυτός έχει επιτευχθεί, κρίνοντας από το αποτέλεσμα και τα σχόλια των συμμετεχόντων, οι οποίοι δήλωσαν ότι τους προσφέραμε χρήσιμες συμβουλές.
Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος παρακολούθησης αλλά και της ηθικής της υποχρέωσης να υποστηρίξει όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί, η PfB Group δεσμεύεται να επαναλάβει αντίστοιχες δράσεις στο προσεχές μέλλον.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης