Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Η ICAP Group επέλεξε την Data Communication για την υλοποίηση του έργου Microsoft Dynamics NAV – InnovΕra ERP

tags :
Η ICAP Group επέλεξε την Data Communication για την υλοποίηση του έργου Microsoft Dynamics NAV – InnovΕra ERP
Η επιλογή της Data Communication για την υλοποίηση του έργου βασίστηκε στην τεχνογνωσία, την τεχνική αρτιότητα και την πολυετή εμπειρία της σε έργα αντίστοιχου μεγέθους και λειτουργικών απαιτήσεων
Η ICAP Group, ο μεγαλύτερος όμιλος παροχής επιχειρηματικής πληροφόρησης, συμβούλων διοίκησης και άλλων Β2Β Υπηρεσιών, επέλεξε την Data Communication για την υλοποίηση συστήματος διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων ERP, βασισμένο στην κορυφαία, διεθνώς, λύση Microsoft Dynamics NAV.
Με ηγετική παρουσία τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η ICAP Group αναζήτησε ένα σύγχρονο ERP σύστημα, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες ενοποιημένων αποτελεσμάτων και management reporting για το σύνολο των εταιρειών του Ομίλου της.
Η επιλογή της Data Communication για την υλοποίηση του έργου βασίστηκε στην τεχνογνωσία, την τεχνική αρτιότητα και την πολυετή εμπειρία της σε έργα αντίστοιχου μεγέθους και λειτουργικών απαιτήσεων.
Πιο συγκεκριμένα, το έργο αφορούσε στην υλοποίηση του Microsoft Dynamics NAV - InnovEra ERP και των υποσυστημάτων οικονομικής διαχείρισης, εμπορικής διαχείρισης, διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας, καθώς και στη δημιουργία διεπαφών με συστήματα του ομίλου (Microsoft CRM, Credit Organizer, ΒΙ, Μισθοδοσία) για τις 16 θυγατρικές εταιρείες του ομίλου.
Σημειώνεται ότι σε δεύτερο χρόνο θα ενταχθούν στο συνολικό σύστημα και οι υπόλοιπες εταιρείες του Ομίλου, που εδρεύουν εκτός Ελλάδος.
Η ICAP Group αξιοποίησε πλήρως τις δυνατότητες του Microsoft Dynamics NAV - InnovEra ERP ως συνολική λύση επιχειρηματικής πληροφόρησης και ως κύριο εργαλείο υποστήριξης του Management Reporting του Ομίλου.
Η εξαγωγή πλήθους οικονομικών καταστάσεων κατέστη δυνατή μέσω του functionality που παρέχει το ERP, τόσο σε εταιρικό όσο και σε ομιλικό επίπεδο, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες εναρμόνισής τους με τα Διεθνή και Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (ΔΛΠ και ΕΛΠ).
Με την ευκαιρία της πρόσφατης έναρξης της παραγωγικής λειτουργίας του συστήματος, ο κ. Άγγελος Κυριόπουλος, Executive Director Finance & Administration της ICAP Group δήλωσε:
«Στο πλαίσιο της στρατηγικής μας ανάπτυξης, με συνεχή επέκταση των δραστηριοτήτων μας και ενδυνάμωση των θυγατρικών μας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, επιλέξαμε την Data Communication ως στρατηγικό μας σύμμαχο, που με την πολυετή εμπειρία της και την πλούσια λειτουργικότητα ενός κορυφαίου διεθνώς συστήματος ERP θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες μας.
Στόχος μας είναι να αναβαθμίζουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας, προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και των πελατών μας, αλλά και να διαφοροποιούμαστε από τον ανταγωνισμό σε όλα τα επίπεδα».
Παράλληλα, ο κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication δήλωσε: «
Η εμπιστοσύνη της ICAP Group στην Data Communication για την υλοποίηση ενός έργου πληροφορικής στρατηγικού χαρακτήρα μας τιμά ιδιαίτερα.
Το συγκεκριμένο έργο, λόγω του εύρους και των ειδικών χαρακτηριστικών του, απετέλεσε για την εταιρεία μας ιδανική ευκαιρία για την εφαρμογή των δεξιοτήτων, της τεχνικής κατάρτισης και της μακροχρόνιας εμπειρίας των στελεχών μας.
Με σχεδιασμό που υπηρετεί τις ανάγκες της ICAP Group για επιχειρησιακό εκσυγχρονισμό σε εταιρικό και ομιλικό επίπεδο, το έργο προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον Όμιλο τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης