Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Άκαρπη η συνεδρίαση του ΔΣ της Super League για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος

Άκαρπη η συνεδρίαση του ΔΣ της Super League για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος
Η Nova δεν έχει καμία πρόθεση να κάνει πίσω στη διαπραγμάτευση με τη διοργανώτρια του πρωταθλήματος για τα τηλεοπτικά και τη μείωση κατά 18% στο σχετικό συμβόλαιο 
Άκαρπη ήταν η σημερινή (19 Ιουλίου 2017) συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League, με αποτέλεσμα η λήψη απόφασης για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος να λάβει παράταση για την προσεχή Παρασκευή 21 Ιουλίου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το συμβόλαιο της διοργανώτριας με τη Nova θα μειωθεί κατά ένα χρόνο και πως υπάρχει διαφωνία των 12 συλλόγων της κατηγορίας με τις τέσσερις «μεγάλες» ομάδες του πρωταθλήματος, από τις οποίες ζητούν να απορροφήσουν τη μείωση που έχει προτείνει η συνδρομητική πλατφόρμα.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή της συνεδρίασης, προκειμένου οι εκπρόσωποι των «τεσσάρων» να ενημερώσουν τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ.
Την ίδια στιγμή, η Nova δεν έχει καμία πρόθεση να κάνει πίσω στη διαπραγμάτευση με τη διοργανώτρια του πρωταθλήματος για τα τηλεοπτικά και τη μείωση κατά 18% στο σχετικό συμβόλαιο.
Η συνδρομητική πλατφόρμα παραμένει αμετακίνητη στο αίτημά της, την ώρα που οι άνθρωποί της φέρονται διατεθειμένοι να συζητήσουν άλλα θέματα, όπως για παράδειγμα το να δοθεί στους συλλόγους μέρος του ποσού που είχε παρακρατηθεί πέρυσι από τις ρήτρες, εξαιτίας της αναβολής κάποιων αγωνιστικών.
Σχολιάζοντας την εξέλιξη του σημερινού διοικητικού συμβουλίου της Super League, που θα συνεχιστεί την Παρασκευή, στελέχη της εταιρείας παρατήρησαν δηκτικά ότι ένα μήνα πριν από την πρεμιέρα της νέας περιόδου ο συνεταιρισμός ακόμη δεν έχει κάνει την προκήρυξη του πρωταθλήματος, ούτε μετουσίωσε σε πράξεις τις αποφάσεις που είχε συμφωνήσει από τον Μάρτιο, με κυριότερη τη μείωση των ομάδων.
Όπως σημείωναν δε, η υλοποίηση αυτών των αποφάσεων στην προκήρυξη της νέας περιόδου αποτελεί το ελάχιστο καθήκον των ΠΑΕ προς την κατεύθυνση ανάκτησης της αξιοπιστίας τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης