Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Συνάντηση Παππά - Ψυχάρη - Τα «φούμαρα» της διάσωσης και το γαϊτανάκι υποσχέσεων

Συνάντηση Παππά - Ψυχάρη - Τα «φούμαρα» της διάσωσης και το γαϊτανάκι υποσχέσεων
Πληροφορίες από τις τράπεζες αναφέρουν δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη πρόταση για τον ΔΟΛ αλλά αίτημα για κούρεμα δανείων 80%
Συνάντηση… έκπληξη πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Νίκου Παππά και του ιδιοκτήτη του ΔΟΛ κυρίου Σταύρου Ψυχάρη.
Η συνάντηση φέρεται να έγινε μετά από διαμεσολάβηση του κ. Βασίλη Μουλόπουλου ο οποίος έχει κατά δήλωση του ΔΟΛ αναλάβει να συμβάλει στη διάσωση του ομίλου.
Κατά τη συνάντηση μεταξύ άλλων συζητήθηκε το θέμα της επιβίωσης του ΔΟΛ χωρίς ωστόσο να είναι σαφής η κατάληξή της.
Και αυτό γιατί πηγές της μιας πλευράς αναφέρουν ότι η συνάντηση είχε εποικοδομητικό χαρακτήρα και της άλλης ότι ξεκαθαρίστηκε στον κ. Ψυχάρη ότι θα πρέπει να βάλει χρήματα αν επιθυμεί να διασωθεί ο ΔΟΛ και να διατηρήσει τον έλεγχο του οργανισμού.
Επισημαίνεται πάντως ότι τα όσα διαδραματίζονται γύρω από τη διάσωση του ΔΟΛ αγγίζουν τα όρια της φαρσοκωμωδίας.
Από τη μια πλευρά εμφανίζεται ο κ. Μουλόπουλος ως διασώστης του ΔΟΛ χωρίς ωστόσο να παρουσιάσει συγκεκριμένο σχέδιο αλλά δηλώνοντας επισήμως ότι «Ο Μπόμπολας μπορεί να βρει τη χρηματοδότηση που θα απαιτηθεί, ο Σαββίδης ακόμα περισσότερο.
Και ο Μάρης που ακούγεται, έχει επίσης οικονομική επιφάνεια».
Ο κ. Μάρης από την πλευρά του έσπευσε να αποστασιοποιηθεί αλλά είναι οι ίδιοι του οι συνεργάτες που πριν από λίγες ημέρες διέρρεαν ότι ενδιαφέρεται μόνο για τη συχνότητα του BHMA fm και την ιστοσελίδα in.gr
Πληροφορίες πάντως από τράπεζες αναφέρουν δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη πρόταση για τον ΔΟΛ αλλά αίτημα για κούρεμα δανείων 80%.
Φυσικά και με μικρότερο κούρεμα και χωρίς ουσιαστική κεφαλαιακή ενίσχυση ο ΔΟΛ θα μπορούσε να επιβιώσει χωρίς να αλλάξει μέτοχο.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης