Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Παράδοση ΔΟΛ στον ΣΥΡΙΖΑ με εγγυητή Μουλόπουλο και επενδυτή τον Ιβάν Σαββίδη με 20 εκ.

Παράδοση ΔΟΛ στον ΣΥΡΙΖΑ με εγγυητή Μουλόπουλο και επενδυτή τον Ιβάν Σαββίδη με 20 εκ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη δρομολογείται είσοδος του Ιβάν Σαββίδη στο ΔΟΛ με ποσό άνω των 20 εκ Ευρώ
Την παράδοση ΔΟΛ στο ΣΥΡΙΖΑ σηματοδοτεί η ανακοίνωση του ομίλου σύμφωνα με την οποία ζητήθηκε από τον κ. Βασίλη Μουλόπουλο «να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του ΔΟΛ.Ο κ. Μουλόπουλος απεδέχθη προθύμως την πρόταση».
Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει την επανεμφάνισή του στα γραφεία του ΔΟΛ κατά τη συνάντηση Ψυχάρη-Μπόμπολα πριν από λίγες ημέρες ενώ στη συνέχεια όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έφερε σε επαφή τον κ. Νίκο Παππά με τον κ. Σταύρο Ψυχάρη.
Η Νέα Δημοκρατία είχε προχωρήσει δια του κ. Β Κικίλια σε ερώτηση για την ιδιότητα με την οποία μετείχε ο κ. Μουλόπουλος στη συνάντηση για να λάβει μια άκρως ειρωνική απάντηση από τον κ. Μουλόπουλου που χαρακτήριζε ενωμοτάρχη τον κ. Κικίλια δήλωσε ότι πήγε για ευχές στον ΔΟΛ.
Φαίνεται όμως ότι δεν αρκέστηκαν στις ευχές καθώς οι εξελίξεις δείχνουν ότι λειτούργησε ως εντολοδόχος της κυβέρνησης.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη δρομολογείται είσοδος του Ιβάν Σαββίδη στο ΔΟΛ με ποσό άνω των 20 εκ ευρώ ώστε να υπάρξει ξεμπλοκάρισμα της εταιρίας.
Εφ όσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες ανατρέπονται οι σχεδιασμοί των τραπεζών που προσανατολίζονται στην κατεύθυνση του διορισμού ειδικού διαχειριστή για την εκκαθάριση της εταιρίας.

(πρώτη ενημέρωση 17 Ιανουαρίου 2017, 22:57)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης