Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bank of America: Αύξηση +13% στα κέρδη το γ΄ τρίμηνο 2017 - Στα 5,59 δισ. δολ.

Bank of America: Αύξηση +13% στα κέρδη το γ΄ τρίμηνο 2017 - Στα 5,59 δισ. δολ.
Τα έσοδα της αμερικανικής τράπεζας αυξήθηκαν στα 22,08 δισ. δολ. ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών
Σημαντική άνοδο κατέγραψαν τα καθαρά κέρδη της Bank of America το τρίτο τρίμηνο του 2017, όπως ανακοίνωσε σήμερα (13/10) η τράπεζα, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα στις συναλλαγές της.
Ειδικότερα, η κερδοφορία της αμερικανικής τράπεζας ενισχύθηκε κατά +13%, στα 5,59 δισ. δολ. έναντι 4,96 δισ. δολ. το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους.
Παράλληλα, τα κέρφη ανά μετοχή ενισχύθηκαν στα 0,48 δολ. υπερβαίνοντας τις προσδοκίες των αναλυτών, οι οποίοι ανέμεναν τα κέρδη να ανέλθουν στα 0,45 δολ. ανά μετοχή.
Σε ότι αφορά τα έσοδα της αμερικανικής τράπεζας, αυτά αυξήθηκαν στα 22,08 δισ. δολ. έναντι 21,86 δισ. δολ. το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους, ξεπερνώντας και αυτά με τη σειρά τους τις εκτιμήσεις των αναλυτών, στα 21,98 δισ. δολ.
Σημειώνεται ότι τόσο η Bank of America, όσο και αρκετές άλλες τράπεζες της χώρας είχαν προειδοποιήσει ότι τα έσοδα από τις συναλλαγές θα βρεθούν υπό πίεση το προηγούμενο τρίμηνο, ενώ παρά το γεγονός ότι τα επιτόκια αυξήθηκαν πρόσφατα, είχαν παραμείνει χαμηλότερα για το μεγαλύτερο διάστημα του τριμήνου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης