Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες από ένοπλη επίθεση σε σχολείο στην Ουάσιγκτον - Συνελήφθη ο δράστης

tags :
Ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες από ένοπλη επίθεση σε σχολείο στην Ουάσιγκτον - Συνελήφθη ο δράστης
Κανένα από τα θύματα δεν έχει ταυτοποιηθεί από τις αρχές και δεν κατέστη άμεσα σαφές αν ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται μαθητές ή προσωπικό του σχολείου
Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και αρκετοί ακόμη τραυματίστηκαν σήμερα όταν ένας άνδρας άνοιξε πυρ σε ένα σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κοντά στο Σποκέιν, στην Πολιτεία Ουάσιγκτον, ανέφερε η αστυνομία και τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Η εφημερίδα Spokesman-Review τόνισε ότι ένας ύποπτος συνελήφθη έπειτα από το περιστατικό στο σχολείο Freeman στο προάστιο Ρόκφορντ του Σποκέιν.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και αρκετοί ακόμη τραυματίστηκαν.
Κανένα από τα θύματα δεν έχει ταυτοποιηθεί από τις αρχές και δεν κατέστη άμεσα σαφές αν ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται μαθητές ή προσωπικό του σχολείου.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο και η κατάστασή τους κρίνεται σταθερή, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του νοσοκομείου Νικόλ Στιούαρντ.
Αξιωματούχοι του νοσοκομείου θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου αργότερα για να δώσουν περισσότερες πληροφορίες, τόνισε η εκπρόσωπος.
Ο φερόμενος δράστης επίσης δεν έχει ταυτοποιηθεί, με τον σερίφη του Σποκέιν, Όζι Κνεζοβιτς να τονίζει ότι «ο δράστης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο πίσω κάθισμα ενός περιπολικού».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης