Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δήμαρχος Ρότερνταμ: Με ισπανικές πινακίδες το βαν κοντά στο συναυλιακό χώρο - Συνελήφθη ο οδηγός

tags :
Δήμαρχος Ρότερνταμ: Με ισπανικές πινακίδες το βαν κοντά στο συναυλιακό χώρο - Συνελήφθη ο οδηγός
Νωρίτερα, η αστυνομία αποφάσισε την τελευταία στιγμή να ακυρώσει μια συναυλία ροκ μουσικής, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην πόλη, εξαιτίας μίας τρομοκρατικής απειλής
Ισπανικές πινακίδες είχε το βαν με τις φυάλες υγραερίου που βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης κοντά στο συναυλιακό κέντρο του Ρότερνταμ.
Αυτό δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Ahmed Aboutaleb.
Οι ολλανδικές αρχές συνέλαβαν τον οδηγό ενός μικρού φορτηγού, που είχε ισπανικές πινακίδες και μετέφερε φιάλες αερίου στην πόλη του Ρότερνταμ, όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος της πόλης.
Ο οδηγός του βαν συνελήφθη.
Νωρίτερα, η αστυνομία αποφάσισε την τελευταία στιγμή να ακυρώσει μια συναυλία ροκ μουσικής, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην πόλη, εξαιτίας μίας τρομοκρατικής απειλής.
«Συνεπεία μιας τρομοκρατικής απειλής, η συναυλία των Allah-Las δεν θα διεξαχθεί απόψε, έπειτα από εντολή της αστυνομίας» επισήμαναν οι ιθύνοντες της αίθουσας Maassilo στον λογαριασμό της εταιρείας στο Twitter.
Το ροκ συγκρότημα από την Καλιφόρνια, οι Allah-Las, επρόκειτο να δώσουν στις 20.30 τοπική ώρα (21.30 ώρα Ελλάδας) συναυλία στο Ρότερνταμ, στη δυτική Ολλανδία, και ο συναυλιακός χώρος επρόκειτο να ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχθεί το κοινό στις 19.30 τοπική ώρα.
Αστυνομικοί με αλεξίσφαιρα γιλέκα αναπτύχθηκαν περιμετρικά του κτιρίου, χωρητικότητας έως και 1000 ανθρώπων, μετέδωσε το ολλανδικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο NOS.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης