Τελευταία Νέα
Διεθνή

FAS: Η BMW ζητά από τις ξένες αυτοκινητοβιομηχανίες να συνεισφέρουν στο κρατικό Ταμείο για τις συγκοινωνίες

FAS: Η BMW ζητά από τις ξένες αυτοκινητοβιομηχανίες να συνεισφέρουν στο κρατικό Ταμείο για τις συγκοινωνίες
Οι γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες συμφώνησαν με την κυβέρνηση να χρηματοδοτήσουν από κοινού με 500 εκ ευρώ έκαστος τις αστικές συγκοινωνίες 
Τη οικονομική συνεισφορά και των ξένων αυτοκινητοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στη Γερμανία στο Ταμείο για τη βελτίωση της υποδομής των αστικών μεταφορών στη Γερμανία ζήτησε ο διευθύνων σύμβουλος της BMW Harald Krueger.
Σε συνέντευξη του στη γερμανική εφημερίδα, Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, ο Krueger αναφέρθηκε στη συμφωνία που έκαναν οι γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες με την κυβέρνηση για την από κοινού χρηματοδότηση με 500 εκ ευρώ έκαστος των αστικών συγκοινωνιών.
Για να υπογράψουν αυτή τη συμφωνία ωστόσο οι αυτοκινητοβιομηχανίες κέρδισαν την δέσμευση της κυβέρνησης ότι δεν θα απαγορεύσει τα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα στο πλαίσιο της μείωσης της ρύπανσης της ατμόσφαιρας.
«Εάν και οι ξένες εταιρελιες συμμετέχουν σε αυτό θα ένα καλό μήνυμα», δήλωσε ο Krueger .
Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών περιλαμβάνει την ανανέωση του στόλου των λεωφορείων με την αναθεώρηση του λογισμικού του κινητήρα σε 5,3 εκατομμύρια πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα, με στόχο την αποκατάσταση της κακοδιατηρημένης φήμης του κλάδου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης