Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ρωσία χρησιμοποιεί τη Συρία για να διαφημίσει τα καινούργια όπλα της

tags :
Η Ρωσία χρησιμοποιεί τη Συρία για να διαφημίσει τα καινούργια όπλα της
Το σύστημα Ratnik είναι ένα σύστημα προηγμένης προστασίας και επικοινωνίας εξοπλισμού, όπλων και πυρομαχικών
Η Ρωσία φαίνεται να χρησιμοποιεί τη Συρία ως πεδίο δοκιμών για να διαφημίσει ορισμένα από τα πιο προηγμένα όπλα της, όπως ισχυρίζονται ειδικοί.
Για δύο χρόνια, η Μόσχα έχει σχεδόν εξαφανιστεί από τα εξοπλιστικά προγράμματα που χρησιμοποιούνται στη Συρία, ενώ ταυτόχρονα αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας.
«Η Ρωσία χρησιμοποιεί τη Συρία ως μέσο για να επιδείξει τα όπλα της για μελλοντικές πωλήσεις» δήλωσε στο Business Insider ο Omar Lamrani, αναλυτής της Stratfor.
Ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως η Μόσχα δοκιμάζει τον καινούργιο της εξοπλισμό «του στρατιώτη του μέλλοντος» στη Συρία.
Το σύστημα Ratnik είναι ένα σύστημα προηγμένης προστασίας και επικοινωνίας εξοπλισμού, όπλων και πυρομαχικών.
Συνδυάζει 40 διαφορετικά μέτρα προστασίας και επιτρέπει σε ένα στρατιώτη να έχει συνεχή ενημέρωση για την κατάσταση στην περιοχή μάχης.
Επιπλέον, το Ratnik περιλαμβάνει ένα αυτόνομο κλιματιστικό, ένα σακίδιο, ένα επιμέρους φίλτρο νερού, μια μάσκα αερίου και ένα ιατρικό κιτ.
Η Ρωσία είναι ακόμη στην ανάπτυξη του Ratnik-3 μία προχωρημένη εκδοχή με ενσωματωμένο στο σκελετό και ένα σύστημα προσδιορισμού στόχων τοποθετημένο στο κράνος.
Εν τω μεταξύ, η Αλγερία διέταξε 12 ρωσικά SU-34 jets, τον Ιανουάριο του 2016 και πολλές άλλες χώρες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, όπως η Ινδονησία, την Ινδία, τη Μαλαισία, καθώς και η Νιγηρία, η Ουγκάντα και η Αιθιοπία και άλλοι.
Τα SU-35s της Ρωσίας, τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί συχνά στη Συρία, ως εκ τούτου, έχουν ζήτηση.
Η Κίνα αγόρασε 24 το Νοέμβριο του 2015, η Ινδονησία αγόρασε 10 τον Απρίλιο του 2016 και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αγόρασαν 10 έτσι το Μάρτιο του 2017.
Η Μόσχα δεν έχει κρύψει τις πωλήσεις.
Στην πραγματικότητα, έχουν ευρέως δημοσιευθεί μέσω κρατικών μέσων ενημέρωσης, διαφημίζοντας τις εξαγωγές όπλων της Ρωσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης